Ked sa tak pokusam spomenut si, co strasidelne sa mi prihodilo, tak mozem spomenut jeden vecer. Mal som vtedy vysoke horucky okolo 40. Zaroven som mal obcas aj zimnicu, takze sme si doma mysleli, ze by som sa mal zakryt do deky. To bola vsak velka chyba, kedze sa mi pulz a tlak zvysili tak, ze sa to uz nedalo vydrzat a museli sme ist do nemocnice. Naozaj som si myslel, ze mozno umriem.
Paranormální jevy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ja milujem strasidelne sny.
Ale ked sa mi snivalo, ze mi zabijaju rodicov, tak to uz je trochu moc aj na mna. 
Ked sa tak pokusam spomenut si, co strasidelne sa mi prihodilo, tak mozem spomenut jeden vecer. Mal som vtedy vysoke horucky okolo 40. Zaroven som mal obcas aj zimnicu, takze sme si doma mysleli, ze by som sa mal zakryt do deky. To bola vsak velka chyba, kedze sa mi pulz a tlak zvysili tak, ze sa to uz nedalo vydrzat a museli sme ist do nemocnice. Naozaj som si myslel, ze mozno umriem.
Nastastie, pocas prevozu sa to zlepsilo, lebo som bol vystaveny chladu. V nemocnici nam len potvrdili, ze sa pocas horucky ma clovek sprchovat studenou vodou aby horucku zrazil a tak aj zabranil pretazeniu srdca. 
Ja sa snazim ovladat len tie eroticke.
Alebo sny, v ktorych figuruje bitka. Spominam, si, ze sa mi raz snivalo, ze som v sne pred nasim domom stretol obrieho dvojhlaveho vlkodlaka. V tej chvili som chcel ujst. ale akosi som si uvedomil, ze je to sen, tak som nejako chytil vlkodlaka za jeden jeho krkov a odhodil prec. 
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš dobrý
, mě se jednou zdálo, že mě zabili
... Doteď si pamatuju, že se mi v tom snu zatmělo před očima a proběhlo mi hlavou: "Hm, tak taková je smrt..." Fujtajksl, to byl tehdy sen
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Mnoo
Zažili jste někd yněco strašidelného?
patří sem situace, kd yjdete na těžkou zkoušku, umíte to jakž takž (tzn. učili jste se to jen 4 týdny), na rozpisu je místnost jednoho staršího milého profesora, vy s ulehčením vejdete a tam krvavá Dáša?:)
Mně se zdál taky jeden děsnej sen, dost živej, nejrpve mne ani nenapadlo, že je to sen. Doráželi na mne tři nějací darebáci, jeden podezřele podobnej Jonu Irenicovi (bylo to řpedtím, než jsme před 3 týdny koupil BG), já se konečně odhodlal střílet, ale až když jsem zamířil, tak jsem si uvědomil, že by mne hluk střelby asi vzbudil, a já se chci ještě přeci vyspat:)
patří sem situace, kd yjdete na těžkou zkoušku, umíte to jakž takž (tzn. učili jste se to jen 4 týdny), na rozpisu je místnost jednoho staršího milého profesora, vy s ulehčením vejdete a tam krvavá Dáša?:)
Mně se zdál taky jeden děsnej sen, dost živej, nejrpve mne ani nenapadlo, že je to sen. Doráželi na mne tři nějací darebáci, jeden podezřele podobnej Jonu Irenicovi (bylo to řpedtím, než jsme před 3 týdny koupil BG), já se konečně odhodlal střílet, ale až když jsem zamířil, tak jsem si uvědomil, že by mne hluk střelby asi vzbudil, a já se chci ještě přeci vyspat:)
Když tu Neferit mluvila o tom, že zažila "jaké je to umřít" vzpoměl jsem si ještě na jeden sen: Ten den jsem se šíleně pohádal s otcem a večer jsem si pak "sahal do duše"...atd a přřemýšlel jsem o tom, jestli je nebe a peklo a jak to peklo vlastně vypadá...no a v noci se mi pak zdálo, že jsem opravdu pekle a potkal jsem tam samotného Satana. Dodnes si pamatuju jak vypadal a taky ten šílený strach, který mě zachvátil....
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
No, zrovinka začátkem týdne se mi zdálo, že mě někdo zastřelil. A bylo to docela živé a "věrné" (střelenej možná, ale postřelenej jsem nikdy nebyl
). Nevím, kdo to byl, proč, ale jdu po ulici a najednou jsem to dostal do zad a po cca čtyřiceti sekundách šoku, bolesti a ochabujících svalů byl konec... načež jsem ve snu pak dále rozebíral, kdo mě to jen mohl střelit 
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: A jakápak byla Tvoje snová představa velkého Sejtna
?
Od té doby co si sny řídím sama, se nebojím...protože i když tam umírám, tak celou dobu vím, že je to pouze sen a já se probudím..a díky tomu, že je to sen, tak se sebou provádím psí kusy a celkem si to užívám
strašně ráda padám do propastí - ten dlouhý let a pak moment dopadu mě skutečně baví 
Od té doby co si sny řídím sama, se nebojím...protože i když tam umírám, tak celou dobu vím, že je to pouze sen a já se probudím..a díky tomu, že je to sen, tak se sebou provádím psí kusy a celkem si to užívám
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis_CG_Thief: Noční můry jsem si užívala cca do 17 let věku. Myslím, že mám s nimi vystaráno tak na 9 životů dopředu 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?