Paranormální jevy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Je Vallun podvodník?

Ano
24
71%
Ne
10
29%

Celkem hlasů: 34

Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ja milujem strasidelne sny. :twisted: Ale ked sa mi snivalo, ze mi zabijaju rodicov, tak to uz je trochu moc aj na mna. :lol:

Ked sa tak pokusam spomenut si, co strasidelne sa mi prihodilo, tak mozem spomenut jeden vecer. Mal som vtedy vysoke horucky okolo 40. Zaroven som mal obcas aj zimnicu, takze sme si doma mysleli, ze by som sa mal zakryt do deky. To bola vsak velka chyba, kedze sa mi pulz a tlak zvysili tak, ze sa to uz nedalo vydrzat a museli sme ist do nemocnice. Naozaj som si myslel, ze mozno umriem. :-) Nastastie, pocas prevozu sa to zlepsilo, lebo som bol vystaveny chladu. V nemocnici nam len potvrdili, ze sa pocas horucky ma clovek sprchovat studenou vodou aby horucku zrazil a tak aj zabranil pretazeniu srdca. :doh:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vy si neumíte řídit svoje vlastní sny? Já si i tu největší úchylarnu dokonale užívám, jelikož jí šéfuju stejně já 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vampiria: já třeba ano, alespoň někdy určitě. Vždyť jsem přeci zachránil celou školu z vlastní iniciativy ;-) (i když, teď mě napadá - proč já to vůbec dělal? :twisted: ).
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ja sa snazim ovladat len tie eroticke. :lol: Alebo sny, v ktorych figuruje bitka. Spominam, si, ze sa mi raz snivalo, ze som v sne pred nasim domom stretol obrieho dvojhlaveho vlkodlaka. V tej chvili som chcel ujst. ale akosi som si uvedomil, ze je to sen, tak som nejako chytil vlkodlaka za jeden jeho krkov a odhodil prec. :lol:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Mě se párkrát povedlo udělat z noční můry Matrix. "Tenhle pád nepřežiju ... moment to se mi vlastně jen zdá. Power Word: Fly."

Jo a musím vyvrátit domněmku, že když štípnutí bolí, tak nesníš. Mě ve snu všechno bolí normálně.
Žralok, který štěká, nekouše.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jo, to mě teda taky. Vzpomínám, jak se mi jednou zdálo, že na mě ve škole zaútočil spolužák s obrovskou kudlou a ta sečná rána na ruce bolela jako ďas...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tak to máš dobrý :-? , mě se jednou zdálo, že mě zabili :shock: ... Doteď si pamatuju, že se mi v tom snu zatmělo před očima a proběhlo mi hlavou: "Hm, tak taková je smrt..." Fujtajksl, to byl tehdy sen
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Vallun
Dabus

Mnoo

Příspěvek od Vallun »

Zažili jste někd yněco strašidelného?
patří sem situace, kd yjdete na těžkou zkoušku, umíte to jakž takž (tzn. učili jste se to jen 4 týdny), na rozpisu je místnost jednoho staršího milého profesora, vy s ulehčením vejdete a tam krvavá Dáša?:)

Mně se zdál taky jeden děsnej sen, dost živej, nejrpve mne ani nenapadlo, že je to sen. Doráželi na mne tři nějací darebáci, jeden podezřele podobnej Jonu Irenicovi (bylo to řpedtím, než jsme před 3 týdny koupil BG), já se konečně odhodlal střílet, ale až když jsem zamířil, tak jsem si uvědomil, že by mne hluk střelby asi vzbudil, a já se chci ještě přeci vyspat:)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Když tu Neferit mluvila o tom, že zažila "jaké je to umřít" vzpoměl jsem si ještě na jeden sen: Ten den jsem se šíleně pohádal s otcem a večer jsem si pak "sahal do duše"...atd a přřemýšlel jsem o tom, jestli je nebe a peklo a jak to peklo vlastně vypadá...no a v noci se mi pak zdálo, že jsem opravdu pekle a potkal jsem tam samotného Satana. Dodnes si pamatuju jak vypadal a taky ten šílený strach, který mě zachvátil....
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

No, zrovinka začátkem týdne se mi zdálo, že mě někdo zastřelil. A bylo to docela živé a "věrné" (střelenej možná, ale postřelenej jsem nikdy nebyl ;-) ). Nevím, kdo to byl, proč, ale jdu po ulici a najednou jsem to dostal do zad a po cca čtyřiceti sekundách šoku, bolesti a ochabujících svalů byl konec... načež jsem ve snu pak dále rozebíral, kdo mě to jen mohl střelit 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

LordArian: jo, řekl bych, že na to, o čem se Ti zdá, mají asi největší vliv věci, o nichž přemýšlíš, nebo jež se Ti stanou, chvíli před usnutím... aspoň u mne to tak funguje, takže většinou nic pozitivního :-(
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

LordArian: A jakápak byla Tvoje snová představa velkého Sejtna :twisted: ?

Od té doby co si sny řídím sama, se nebojím...protože i když tam umírám, tak celou dobu vím, že je to pouze sen a já se probudím..a díky tomu, že je to sen, tak se sebou provádím psí kusy a celkem si to užívám 8-) strašně ráda padám do propastí - ten dlouhý let a pak moment dopadu mě skutečně baví 8-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria: ale zase tak přicházíš o věrohodnost toho zážitku, já si to spíš užiju, když nevím, že to nejni skutečnost :D
BTW ono to fakt jde, řídit si své sny? :shock:

Jo a nejde-li to "užívání" dohromady s tím minulým příspěvkem, vězte, že jsem trochu masochista :-D
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis_CG_Thief: Noční můry jsem si užívala cca do 17 let věku. Myslím, že mám s nimi vystaráno tak na 9 životů dopředu 8-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Ajantis_CG_thief píše:BTW ono to fakt jde, řídit si své sny? :shock:
No... sem tam se mi stává, že když na něco nemůžu přijít ve stavu bdělém, mnohdy na to pak přijdu ve snu 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“