Sporty
Víš Yacho,já jsem docela háklivej na to,když někdo kritizuje český sport(kam patři i Sparta).
Ty jsi se dostal na koně tím,že se Artmédii daří a naopak Sparta je v hluboké krizi a dost často(hlavně ještě na BG.cz) tyhle mužstva srovnáváš a dost často preferuješ právě Artmedii. Chápu že svému klubu fandíš a rovněž i přiznávám,že Artmedia je nyní v daleko větši formě než Sparta,ale tyhle dva kluby ještě nejsou v současné době měřitelné. Jen se na to podívej: Sparta se od rozdělení stala výjma tří ročníků pokaždé mistrem,pravidelně hraje LM a často postupuje do dalších bojů(slavný Hřebíkův podzim,čtvrtfinále z AC Milán). Pouze poslední dva roky má jakési hluché místo. (Samozřejmě je tu pak ještě její 300milionový rozpočet) Naproti tomu Artmedia není tak velký suverén,nevyhrává každý rok ligu a nehraje každý rok LM-popravdě 4:0 v Celtigu-bylo to přece jenom hodně těsné Jediné v čem lze tedy zatím tyhle dva kluby srovnávat je momentální forma a tu(jakl už jsem napsal) má samozřejmě Artmedia lepší. Jestli se Petržalka začne skutečně vyrovnávat klubům z. Evropy se může ukázat až za 2-3 roky.(Vzpomenme u nás na Baník Ostrava).

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
To je v poriadku - ja tiež nemám rád kritiku nášho športu...
A uznávam, že teraz momnetálne je tieto 2 kluby ťažko rovnať - Sparta je v krízi, kdežto Artmedia presne naopak...
Ale nepamätám sa, že by som kydal na Spartu, ja som len komentoval situáciu, a trochu sa ohľadne nej znepokojoval - a rozhodne by ma nenapadlo znevažovať české kluby, český šport ( pokiaľ sa tí dotyční v ňom nevyvyšujú... ) mám rád a okrem toho vo vašich súťažiach ktoréhokoľvek športu pôsobí veľa slovenských športovcov, takže by som koniec-koncov stál sám proti sebe...
A uznávam, že teraz momnetálne je tieto 2 kluby ťažko rovnať - Sparta je v krízi, kdežto Artmedia presne naopak...
Ale nepamätám sa, že by som kydal na Spartu, ja som len komentoval situáciu, a trochu sa ohľadne nej znepokojoval - a rozhodne by ma nenapadlo znevažovať české kluby, český šport ( pokiaľ sa tí dotyční v ňom nevyvyšujú... ) mám rád a okrem toho vo vašich súťažiach ktoréhokoľvek športu pôsobí veľa slovenských športovcov, takže by som koniec-koncov stál sám proti sebe...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...