CrowX:
Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ja ju nemám rád spolu s Mireille - je taká ako celý Noir - nelogická a úplne odrthnutá od reality - malé dievčatko (ja fakt neviem koľko má rokov, ale je asi staršia ako Mireille? - proste Noir) - nemá pomaly viac ako 50 kg a zametie so 100 kg chlapmi ako nič.
Ak mám spomenúť svoje obľúbenejšie postavy tak asi Kenshin (Rurouni Kenshin) , Motoko Kusanagi (GitS) a ešte Killy (Blame!).
edit: preboha ako som mohol zabudnúť na Onizuku?
- takže ONIZUKA Eikichi - (GTO) 
Ak mám spomenúť svoje obľúbenejšie postavy tak asi Kenshin (Rurouni Kenshin) , Motoko Kusanagi (GitS) a ešte Killy (Blame!).
edit: preboha ako som mohol zabudnúť na Onizuku?
Součástí???Ale vždyť tam nenísevencreature píše:Ave: Jak píše CrowX, Media Player Classic je součástí CCCP.
CrowX:![]()
Líbí se mi její hudba, příběh i charakteristika...
EDIT:Normál nětam vůbec není
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ale je.
Včera som to nainštaloval tiež a je tam - v záložke 5-ty v poradí.
Urobila si všetko tak, ako je to napísané v postupe inštalácie na tom odkaze, ktorý ti 7c napísal? Najprv si mala stiahnuť a spustiť CCCP Insurgent.exe - potom odinštalovať všetky codecs, ktoré zostali (add/remove programs), reštartovať comp a nakoniec nainštalovať CCCP2005.exe.
A pri inštalácii si nezabudnúť zvoliť, aby sa inštaloval MPC a radšej aj Zone Player. 
Cože tak to jsem asi všechno neudělala.Já jsem ale lama.A teď to určitě po****CrowX píše:Ale je.Včera som to nainštaloval tiež a je tam - v záložke 5-ty v poradí.
Urobila si všetko tak, ako je to napísané v postupe inštalácie na tom odkaze, ktorý ti 7c napísal? Najprv si mala stiahnuť a spustiť CCCP Insurgent.exe - potom odinštalovať všetky codecs, ktoré zostali (add/remove programs), reštartovať comp a nakoniec nainštalovať CCCP2005.exe.
A pri inštalácii si nezabudnúť zvoliť, aby sa inštaloval MPC a radšej aj Zone Player.
EDIT:Jaký programy a kde??Sorry ale já jsem fakt lama
EDIT:už to jede ale stáhla jsem nějak moc krátkéasi sekundové upoutávky
EDIT:Jak dlouho průměrně trvá stažení asi 7 dílů??Právě mi projíždějí díly jeden až pět a asi to bude sakra dluho trvat
Plá plamen věrné lásky,
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, to je spíš trend - vem si třeba Fruits Basket a nekonečně dalších anime/mangyCrowX píše:nemá pomaly viac ako 50 kg a zametie so 100 kg chlapmi ako nič.
V Rurouni Kenshin byla moje nejoblíbenější postava Saitou
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 13.1.2006 22:31, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: No mě teda Noir nepřijde jako realistické anime (spíš něco jako fantasy/mystery?). Chloe je nejspíš mladší než Mireille (protože byla očividně mladší než Kirika a ta byla podle mého dojmu stará zhruba stejně jako Mireille). Už si to moc nepamatuju... Nepleteš si Chloe a Kiriku? Ale nejspíš se na Noir někdy podívám zase znova (s tím, že některé pasáže přeskočím).
Zajímavé, jak mi jediná postava dokáže zkazit celý seriál
Zajímavé, jak mi jediná postava dokáže zkazit celý seriál
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX:
Nj, není to moc originální
Děj tam není až tak podstatný - je to taková komedie/fantasy. Jde o to, že zaklínadlo, které je má poslat domů je rozbité a umístěné na kůži několika elfů - musí je najít a to zaklínadlo složit dohromady (odkouzlit z jejich kůže).
Děj tam není až tak podstatný - je to taková komedie/fantasy. Jde o to, že zaklínadlo, které je má poslat domů je rozbité a umístěné na kůži několika elfů - musí je najít a to zaklínadlo složit dohromady (odkouzlit z jejich kůže).
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: