Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Cloudkill je myslím kúzlo 6. levelu - to ešte nemám dostupné (a ani naučené), nemám ani greater command - a firebally - no neviem, ale na yuan-ti mi vypisuje magic resistance - takže sú celkovo na dve veci - Greater malison je samozrejmosť.
There is a limit to stupidity.
182
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Cloudkill je kouzlo 5. levelu.
Greater Command je kněžské koulo 5. levelu.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

CrowX píše:Cloudkill je myslím kúzlo 6. levelu - to ešte nemám dostupné (a ani naučené), nemám ani greater command - a firebally - no neviem, ale na yuan-ti mi vypisuje magic resistance - takže sú celkovo na dve veci - Greater malison je samozrejmosť.
co je greater malison? mám to v čj...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Teraz neviem ako je to preložené (nepríjemnosti?) - proste kúzlo, ktoré dáva postih -4 k nepriateľskym saving throws.
182
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Velehal píše:Cloudkill je kouzlo 5. levelu.
Greater Command je kněžské koulo 5. levelu.
Je vůbec Cloudkill dobrej? Vím, že "omámí" cíl, upadne do bezvědomí (postih k AC a na útok?) ale nikdy jsem ho moc nepoužíval.
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Tak na to pozor, cloudkill neomámí, ale zraňuje... asi si to pleteš se "smrdícím mrakem".. tenhle se v češtině jmenuje "smrtící" :)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

ja sem torgala dal az na ponekolikaty. plosny kouzla do tmy a nekolikrat, to uz byl docela zranenej, vyvolany potvory chrani charnama a ten ho se zbytkem mlati.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Útoky do tmy jsou zbabělost :p ... kdyby měli nepřátelé pořádnou AI, tak se na tebe vyřítí, jen to tam prskneš :) taky jsem to ze začátku dělal, ale už mi to ani nepřijde na mysl :roll:
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Pan Bača píše:Útoky do tmy jsou zbabělost :p ... kdyby měli nepřátelé pořádnou AI, tak se na tebe vyřítí, jen to tam prskneš :) taky jsem to ze začátku dělal, ale už mi to ani nepřijde na mysl :roll:
na jedenactem lvlu je to myslim omluvitelne. de'arnisovo panstvi byl jeden z mejch prvnich questu.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

já jsem v tomhle extremista, takže není, buď na něj nejdu :naughty: , nebo "čestně" :angel: ;-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Pan Bača píše:já jsem v tomhle extremista, takže není, buď na něj nejdu :naughty: , nebo "čestně" :angel: ;-)
a co je nečestného na tom útočit ze zálohy?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Tak to jo, cloudkill, to jsem psal, použití jasný :) OK, neva, používáte někdo ten smrdící?
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Nemyslel jsem ten pojem "čestně" doslova....pokud někdo útočí ze zálohy, např. zloděj ze stínu, je to jen využití jeho schopností, prostě on není takový bijec, aby si mohl dovolit zaútočit na silnějšího nepřítele hezky zepředu.. něco jiného ale je, když použiješ taktiku "útok do tmy" jen proto, že víš, že tam vepředu něco je, protože máš možnost loadnout si hru a zkoušet to znovu a znovu...
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Jaké máš postavy a úrovně?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja som si to normálne zistil so svojim thiefom, ktorý tam nabehol v "hide in shadows" - a taktiež sa mi nechce ísť späť bez toho aby som to prešiel (a to som nemal ani katanu+1 s mojim F/M - ale ani kvôli nej som sa nevrátil - ja si vždy poviem, že to musí ísť nejako aj s tým čo mám :lol: ).
182
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“