Mně přijde pozvání na rande celkem slušný způsob, jak někomu projevit náklonost.LordArian píše:Jab: Závazné to sice není, ale může to celý vztah úplně zbortit....třeba si vůbec neuvědomuje, co k ní arronax cítí
Láska, sex a něžnosti
a co kdyby jí napsal dopis kde by to všechno té dívce vyjevil?........Jab píše:Mně přijde pozvání na rande celkem slušný způsob, jak někomu projevit náklonost.LordArian píše:Jab: Závazné to sice není, ale může to celý vztah úplně zbortit....třeba si vůbec neuvědomuje, co k ní arronax cítí
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To je sice hezká racionální úvaha, ale zamilovaný člověk jí opravdu nejni schopen, bo je hrubě zaujatýArthalion píše:Aspon ze mas nadej, ked mas nadej a vieru v seba, tak je mozne vsetko.Najprv by asi bolo vhodne sa spytat sameho seba ci je to dost inteligentna dievcina, ci je tvoja naklonnost k nej skutocne opodstatnena. Niekedy si ludia totiz uplne prirodzene idealizuju veci a potom su sklamani.
Ave: lol
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: To nejsou knihy romantismu, to zní spíš jako něco z nějaké harlekýnky
jinak k danému problému: Jak dát někomu najevo náklonnost nebo zvýšený zájem o jeho osobu? Mno, dopis mi přijde v dnešní době trošku divnej a SMSka zas moc neosobní
jinak k danému problému: Jak dát někomu najevo náklonnost nebo zvýšený zájem o jeho osobu? Mno, dopis mi přijde v dnešní době trošku divnej a SMSka zas moc neosobní
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
No, co se týče toho, jak dát holce najevo, že se ti líbí...naposled jsem to vyřešil docela originálně: Seděl jsem s ní na jakési střeše, dlouho jsem se škádlili a když pak začal řvát jako na lesy(typický afekt) nenapadlo mě nic jiného, než zacpat ji pusu svou vlastní

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu říkám opravdu něco originálníhoLordArian píše:No, co se týče toho, jak dát holce najevo, že se ti líbí...naposled jsem to vyřešil docela originálně: Seděl jsem s ní na jakési střeše, dlouho jsem se škádlili a když pak začal řvát jako na lesy(typický afekt) nenapadlo mě nic jiného, než zacpat ji pusu svou vlastní![]()
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
LordArian píše:Neferit: JJa ještě jsem zapoměl dodat, že jsme se odtrhli asi až za 20 minut
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
popravdě řečeno, já se prosím nelíbám (až na pár vyjímek několika kluků z táboraLordArian píše:Neferit: Ty líbeš nosem?