Taky jsem viděl, docela to ušloCesare píše:Ne, zato jsem si vyšetřila hodinku a půl na Ruku zabijáka...

Moderátor: sevencreature
No ty jeho hlasky staly vazne za to :). ale samozrejme tam byli i dojemny pasaze. Jinak tak to asi vazne chodi, ale v ty Africe je to daleko horsi nez tu ukazovali. Btw ten zacatek (zivot kulky) je opravdu dumyslnej :P.krokodile píše:Psal jsem to asi o dvě strany zpátky... A nevim jak ty, ale "bavil" jsem se sice taky, ale chvílema mi bylo spíš smutno... Je to spíš takovej dokument. A věřim, že to tak opravdu chodí.
Viděl jsem tři a je to opravdu skvělé.Calvera píše:Pro milovníky válečných filmů, sehnal jsem si konečně Bratrstvo neohrožených a je to supr (zatim jsem viděl 4 díly).
Hmmm, rozhodně lepší jak patriotistické hovadiny typu Kód Navajo. Vím že tahle jednotka existovala, ale tak, jak ji podal tento film, tak to byl typický americký filmový průjemkrokodile píše: Jj, akorát některý momenty jsou opravdu dost naturalistický - viz voják přejetej tankem. Ale co by taky kdočekal od válečného filmu, že?
jo to je pravda, já mám sice filmy Johna Woo docela rád, ale tenhle je jeden z jeho nejhorších, on v americe asi nikdy nebude točit tak dobré filmy jako v HonkonguCalvera píše:Hmmm, rozhodně lepší jak patriotistické hovadiny typu Kód Navajo. Vím že tahle jednotka existovala, ale tak, jak ji podal tento film, tak to byl typický americký filmový průjemkrokodile píše: Jj, akorát některý momenty jsou opravdu dost naturalistický - viz voják přejetej tankem. Ale co by taky kdočekal od válečného filmu, že?