Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Dopr... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: stejně fuk, nemám TV v pokoji a v obýváku spí parents, co na rozdíl ode mě ráno vstávají....fuck fuck fuck, proč každý dobrý film musí ti nýmandi dávat v noci :evil: :evil: :evil: :evil: :?: :!: To mohli dát sakra odpoledne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ninth Gate - mám ráda Deppa, mám ráda Emanuelle Seigner, scénář nebyl blbý - palec nahoru.

Matrix - no...viděla jsem to asi 2 roky po tom, co to šlo do kin a líbily se mi tam akorát ty hadry a brýle 8-) , ve dvojce a trojce se mi vedle tohoto líbila i Monica Belluci, ale to je tak vše kladné, co jsem na Matrixu našla. Ještě může Matrix za to, že Hugo Weavinga od shlédnutí LOTRa zásadně nazývám Elrondem Smithem 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

From Hell? Jediné, co se mi tam líbilo, byl Depp a jeho konzumace opia. Jinak mě ten film docela zklamal.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

MATRIX, PULP FICTION, Trilogie Evil Dead, Devata Brana, Forest Gump, Posledni Skaut, KOSTKA, Osviceni, Monty Python, Mechanicky Pomeranc, ICHI THE KILLER, Valka Svetu, Visitor Q.

Videli jste nekdo Ichi The Killer? Moc zajimavy film :).
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Jj, Ichi je super :twisted: a Bizita (Visitor) Q též od Miike Takashiho taky. A hlavně mám od něj ráda Oodishon aneb pozor na rande na inzerát :twisted:
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petruschka »

v poslední době mě teda dostal Oldboy - to byla vážně rána palicí. zvlášť ta kombinace skoro bojové hry s úchylným psychodramatem. a scéna s nůžkama... ten zvuk si budu pamatovat ještě hodně dlouho :-D
...
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

sevencreature píše:From Hell? Jediné, co se mi tam líbilo, byl Depp a jeho konzumace opia. Jinak mě ten film docela zklamal.
asi tak... a vubec jsem nestihl tu scenu jak tam ty jedny "kurtizane..." :P prorizne krk... jeste by tam mohli dat napis "now with absoulutely pointless violence" - nevim ale bylo to combo nechutnosti a "napeti"... a v hodne spatnym kabate
Ticha kocka brehy mele...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

petruschka píše:v poslední době mě teda dostal Oldboy - to byla vážně rána palicí. zvlášť ta kombinace skoro bojové hry s úchylným psychodramatem. a scéna s nůžkama... ten zvuk si budu pamatovat ještě hodně dlouho :-D
Oldboy rulez :-D . Nebo scéna "sonáta pro zuby a kladivo" :twisted: . Má jít do kin třetí díl Chan-Wook Parkovy trilogie o pomstě (první je Sympathy for Mr. Vengeance, druhý právě Oldboy) Sympathy for Lady Vengeance, tak doufám, že to tu nakonec opravdu dají. Btw. korejská kinematografie celkově je velice zajímavá.
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Vampiria píše:Btw. korejská kinematografie celkově je velice zajímavá.
ještě kdyby neměli tak ošklivé herce a herečky :lol:
...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Vampiria: Korejská filmografie (existuje tohle slovo?) je ku*****y zajímavá. Vůbec Korea samotná teď prostě valí jako parní válec.

Mimochodem viděl jsem teď kousek jednoho korejského seriálu, který se odehrává v Praze a je to fakt nářez - když se tam Korejci snaží mluvit česky. Hrají tam čeští i korejští herci (a v pozdějších dílech se to nejspíš přesune do Koreje úplně).

P.S. Skvělé je, jak ve filmech i seriálech všichni hrajou počítačové hry (Korea je země zaslíbená) - třeba StarCraft :twisted:

Heh, teď byl kamarád měsíc v Koreji a pořád ho dostává, když vidí nějaký film/seriál a poznává tam lokace kde všude byl :-)

petruschka: Cože? Takové nádherné herečky :-P I když taky dávám přednost spíš Japonsku (ale to je jen osobní zaujatost).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

petruschka píše:
Vampiria píše:Btw. korejská kinematografie celkově je velice zajímavá.
ještě kdyby neměli tak ošklivé herce a herečky :lol:
Z čehos spadl :shock: :?: Korejky jsou NÁDHERNÉ a Korejci vypadají taky často docela šukedelicky ;-) asi máš něco s očima :-P
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

no jo, asi nejsem šikmoočkofil :) alespoň v tom Oldboyovi aby člověk hezkého člověka pohled. Snad jen ten sestrošuk byl vyložený hezoun. To děvče na mě bylo moc vykulené. Odasu vypadal příjemně excentricky s tou šílenou kšticí, ale hezký rozhodně nebyl. Ale tak u chlapů mi to zas tak nevadí :lol:
...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ak zrovna Korejky nemaju hlavu ako basketbalovu loptu, tak je to to dobre. ;-)
Ku Korejcom sa nebudem vyjadrovat. :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

petruschka: No Oldboy byl právě skvělej v tom, že tam nebyli žádní prvoplánově krásní (myšleno z reklamního - ble - hlediska) herci, ale HERCI.
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

sevencreature píše:petruschka: No Oldboy byl právě skvělej v tom, že tam nebyli žádní prvoplánově krásní (myšleno z reklamního - ble - hlediska) herci, ale HERCI.
to je pravda. vždyť jsem to taky myslel ve srandě :)
...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Náhodou... Já na Matrix: Reloaded vzpomínám rád třeba už jen kvůli incidentu z Chorvatska, kdy jsme tenhle film docela hlasitě a v nočních hodinách s kamošama probírali na balkóně našeho hotelovýho pokoje, až to jeden Ital odvedle nervově nevydržel a hodil po nás ze svýho balkónu židlu :-)
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“