SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: ad morbidity

Příspěvek od Ajantis »

Vallun píše:No, prof. JUDr. V. Malý DrSc. (býv. rektor UK) také měl přednášku o českém právu útrpném podstatně delší 140 minut bez přestávky, navíc měl nadupanou učebnu a udržel si neutuchající pozornost:)))
To je on ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Tokkar: Jj, jak říkám - pokud po smrti nic není, tak je to vcelku skvělý, ne? Totální pohoda 8-)

Popravdě podle mě jeden z důvodů, proč se lidi bojí smrti je ten, že si nejsou 100% jistí tím, že už pak opravdu nic není... Přece jen, co kdyby, že? :lol:

Vampiria: Pochybuju, že by ses dozvěděla moc nových poznatků... Stačí přečíst nějaké knihy, které se danému tématu věnují (a to už jsi beztak udělala).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Ajantis_CG_thief píše:
Vallun píše:No, prof. JUDr. V. Malý DrSc. (býv. rektor UK) také měl přednášku o českém právu útrpném podstatně delší 140 minut bez přestávky, navíc měl nadupanou učebnu a udržel si neutuchající pozornost:)))
To je on ;-)
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak tomuhle my tady na Ostravsku říkáme Výtěr
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis_CG_thief píše:
To je on ;-)
:):):) :twisted:

který abs. ročník?

u nás začal o 5 minut dříve a skončil 15 minut po konci vyhrazené dvojhodinovky:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Pamatuju, že jsem kdysi někde četla teorii, že po smrti neodejde duše, ale čistá energie, která se uvolní do kosmu. A co se stane s touhle energií? No a z čeho myslíte, že vznikají hvězdy? ;-) pro truhlíky - z té energie přece ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tokkar píše:Zajímavé: Ateista VĚŘÍCÍ v náboženské učení o existenci DUŠE.
:?: :eh: Nikdy jsem nenapsal, že věřím v náboženské učení o existenci duše. Myslím, že jsi to jen špatně pochopil. Tedy raději ještě jednou:
Frosty píše:Je to jejich kultura, jejich víra - já mám svou vlastní 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Frosty píše:Nikdy jsem nenapsal, že věřím v náboženské učení o existenci duše.
Já vím, žes to nikdy neřekl, ale řekl jsi tohle:
Frosty píše:Věřím že smrtí 'život' člověka nekončí. Tedy končí bytí jeho tělesné schránky, ovšem duše přežívá. Tedy jediné nad čím občas přemýšlím je - v jaké formě, a kde ta duše potom existuje.
Vycházím z následujícího.
Pojem DUŠE je vlastní naprosté většině naboženských učení a z náboženství pochází. Dokonce byl přejat i do řecké filozofie.
Takže chtě nechtě je DUŠE v podstatě náboženský pojem a učení o ní je učením náboženským.

==> pokud věříš v existenci DUŠE, JSI VĚŘÍCÍ v náboženské učení o existenci DUŠE, protože ve své podstatě žadné jiné než náboženské učení o DUŠÍ není

Takže i když napíšeš tohle:
Frosty píše:..právě z důvodu toho, že jsem ateista mě nemůže nějaké náboženské učení, přesvědčení, zásady atd. vůbec strašit. Je to jejich kultura, jejich víra - já mám svou vlastní 8-)
... stejně s vírou v DUŠI přejímáš jejich kulturu a jejich víru.

A to je na tom to zajímavé. Nic víc, nic míň. :-)
Naposledy upravil(a) Tokkar dne 16.1.2006 17:11, celkem upraveno 2 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tokkar: vynikající! :-) LOL, čekej nabídku na práci v TV Nova ;-) :lol: (a nebo v administrativě George Bushe)
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2Ajantis:

Myslíš, že by mě tam vzali :?: :lol:
Jenže já bych tam dělat nechtěl.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 6.3.2010 17:48, celkem upraveno 1 x.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Hmnm, zajímavé téma. No, mám dva způsoby smrti:
hloupý: spánek, nemoc, nehoda, v podstatě vše ;-)
dobrý: jeden můj tajný 8-)

Jinak po smrti něco je, to určitě vím, jen ještě nevím, co (a předčasně to zatím zjišťovat nehodlám), ale zjistím to, jednou určitě. Reinkarnaci bych se nebránil, ale myslím, že přijde jen cesta dál, někam jinam. Sebevraždu neuznávám, to je ta nejhloupější smrt.

Co bude s mým tělem až chcípnu? To je mi celkem jedno, je to jen schránka, která je pro mě nyní důležitá, ale po smrti už ne, tak proč se starat, jestli shořím nebo skončím jako pastva pro červy nebo něco jiného 8-) . Rozhodně si však nepřeji nějaký pohřeb v kostele, proti tomu jsem teda zásadně.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2Ajantis: Když budu chtít dělat špinavou práci, vlezu si pod stůl, vytáhnu odtamtud po 5 letech PC a začnu ho reinstalovat. :-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis: tak tak, ale mám takové podezření, že Tokkar už..... :think:
Tokkar: :think: nemáš ty nějakej vedlejšák na vládě..? Tam taky dokáží z prdu udělat kuličku a o cestě zavalené kamením říkat, že je v případě opatrnosti bez problému sjízdá :lol:

Ale jinak věru zaujímavý výklad :-D Teď už vím jak jsi to myslel ;-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Zajímavý téma...

Nikdy sem nebyl vůči teoriím smrti ignorantskej, ale stejně mi připadá, že když umřu, tak už si asi fallouta znovu nerozehraju... Prostě prkenná mrtvolka - a ani mi ta představa tolik nevadí. Máme pár let nato si užívat a pak skapem. Proč to komplikovat teoriema, když praxe na nás čeká za každým rohem?

Způsoby smrti?

nejhorší - smrt v boji (Kterej už tu někdo glorifikoval). Prostě bych si připadal jak pako...

Nejlepší? Názar na tohle se u mě docela mění, ale myslim, že nejlepší by pro mě bylo předávkování nějakým kvalitním koksem, nebo heroinem. Může se to brát jako sebevražda, ale je to taková příjemná tečka za životem, kterej stejně nestojí za zmínku v novinách...
Naposledy upravil(a) Hamster dne 16.1.2006 18:36, celkem upraveno 1 x.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Smrť... nebojím sa jej. Tým pre mňa táto téma zhasla.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“