To je onVallun píše:No, prof. JUDr. V. Malý DrSc. (býv. rektor UK) také měl přednášku o českém právu útrpném podstatně delší 140 minut bez přestávky, navíc měl nadupanou učebnu a udržel si neutuchající pozornost:)))

Moderátoři: Sadako, sevencreature
To je onVallun píše:No, prof. JUDr. V. Malý DrSc. (býv. rektor UK) také měl přednášku o českém právu útrpném podstatně delší 140 minut bez přestávky, navíc měl nadupanou učebnu a udržel si neutuchající pozornost:)))
Ajantis_CG_thief píše:To je onVallun píše:No, prof. JUDr. V. Malý DrSc. (býv. rektor UK) také měl přednášku o českém právu útrpném podstatně delší 140 minut bez přestávky, navíc měl nadupanou učebnu a udržel si neutuchající pozornost:)))
:):):)Ajantis_CG_thief píše:To je onVallun píše:No, prof. JUDr. V. Malý DrSc. (býv. rektor UK) také měl přednášku o českém právu útrpném podstatně delší 140 minut bez přestávky, navíc měl nadupanou učebnu a udržel si neutuchající pozornost:)))
Tokkar píše:Zajímavé: Ateista VĚŘÍCÍ v náboženské učení o existenci DUŠE.
Frosty píše:Je to jejich kultura, jejich víra - já mám svou vlastní
Já vím, žes to nikdy neřekl, ale řekl jsi tohle:Frosty píše:Nikdy jsem nenapsal, že věřím v náboženské učení o existenci duše.
Vycházím z následujícího.Frosty píše:Věřím že smrtí 'život' člověka nekončí. Tedy končí bytí jeho tělesné schránky, ovšem duše přežívá. Tedy jediné nad čím občas přemýšlím je - v jaké formě, a kde ta duše potom existuje.
... stejně s vírou v DUŠI přejímáš jejich kulturu a jejich víru.Frosty píše:..právě z důvodu toho, že jsem ateista mě nemůže nějaké náboženské učení, přesvědčení, zásady atd. vůbec strašit. Je to jejich kultura, jejich víra - já mám svou vlastní