Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je taky pravda (příkladem budiž moje příjímačky).Saruman píše:A stejně tak zlehčuje ty, které už má za sebou...Anthrax píše:alexa: Člověk vždycky přeceňuje tu zkoušku, která ho čeká...
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mě naštěstí minulo o jeden rok. A navíc z angličtiny. Uff...ještě že už jsem z té školy venku... 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To jsi se jich na to neptala?Ave píše:To je právě to co ještě nevim![]()

Jinak se ke mě pomalu blbá nálada též plíží, jelikož jak to tak vypadá, tak mám před sebou zase kopu zbytečné práce

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ave píše:Frosty: Jo říkali taky něco v tom smyslu ale bude v tom asi i něco víc protože jsem již byla i u psychiatra

No já měl problémy z prváku a rodiče mi pouze navrhli, že by to byla taky možnost, ale hned jsem věděl proč a na čem jsem.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ave: psycholožka, psychiatr.. Nějak se v tom ztrácím
Ale určitě ty znalosti o podobným vyšetřením uplatníš u nějaké zkoušky z psychologie... např. já ve čtvrtek 
Jinak hrůza, mám do zítřejší zkoušky z filosofie napsat nějaké své téma z doporučené literatury... mám tu Platonův Politikos a nemám z toho dobrou náladu
Už jsem za polovinou, ale pořád mi nejni jasné, co tím vším chce básník říci, a už vůbec mi nejni jasné, co o tom jiný básník (já) napíše
kdyby Palton ještě žil, rád bych si s ním pohovořil na téma sdělování filosofických myšlenek

Jinak hrůza, mám do zítřejší zkoušky z filosofie napsat nějaké své téma z doporučené literatury... mám tu Platonův Politikos a nemám z toho dobrou náladu

Už jsem za polovinou, ale pořád mi nejni jasné, co tím vším chce básník říci, a už vůbec mi nejni jasné, co o tom jiný básník (já) napíše

kdyby Palton ještě žil, rád bych si s ním pohovořil na téma sdělování filosofických myšlenek

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Psychologové, psychiatři, těch se docela bojím a doufám, že je nikdy nebudu potřebovat, chovám k nim poměrně velkou nedůvěru už od dětství, kdy o mě nějaký prohlásil, že bych měl na ZŠ jít ještě o rok později. Nešel jsem. A rozhodně jsem nebyl nejhloupější ze třídy...
.
Bojím se, že ze mě udělají ovečku ze stáda.

Bojím se, že ze mě udělají ovečku ze stáda.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: