Domácí mazlíčci a zvířectvo všeobecně
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
No ale já to po nich chci. Nebudu přece podporovat nějaký zbytečně radikální a nesmyslný řešení jen proto, aby oni nemuseli myslet...MCZ píše:Cesare: jo, souhlasím s tebou, ale inteligentně vyřešit problém tzv. "bojových plemen" (páničci, pokuty aspol.) - to bys chtěla po našich zákonodárcích moc.

Navíc, kdyby se dali do zakazování chovu pitbulů a rotvajlerů, nechci radši vědět, u čeho by taky mohli skončit...
Kde by byla ta hranice? Dobrmana jo, ale německýho ovčouna ne, protože jde o velmi populární plemeno, a protože označit komisaře rexe za neúnosně rizikovýho pro normální civilní chov by už vypadalo divně?
Třeba takový pudlíci jsou docela rtuťovitý psi - a velkej pudl zahryznutej do prvňáka - to by bylo asi docela ošklivý.
Takže pudly taky?
Nejvíc lidí tuším pokousaj jezevčíci - uznávám, že pitbul je jiná váhová kategorie a stisk má taky výrazně festovnější, takže je nade vší pochybnost nebezpečnější, ale batoleti na pískovišti IMHO může ošklivě ublížit i ten jezevčík. Takže co s jezevčíkama?
...chápeš, kam mířím...

Jednoho dne by se mohli rozhodnout, že zakážou všechno nad padesát kilo a 50 cm v kohoutku - to by bylo hrozný! Průměrnej šarplaninec váží 60 až 65 kilo a v kohoutku má dost nad 50... A to už bych si začala brát osobně...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cesare: no, já chápu, kam míříš, jen se nažím naznačit, že v tomhle státě ma rozum červenou, ať chceš co chceš
.

Počkat, osobně... ty máš jako nad 50 cm, jo ?Cesare píše:Jednoho dne by se mohli rozhodnout, že zakážou všechno nad padesát kilo a 50 cm v kohoutku - to by bylo hrozný! Průměrnej šarplaninec váží 60 až 65 kilo a v kohoutku má dost nad 50... A to už bych si začala brát osobně...![]()

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Jo... A naši čokli taky. A cokoli se týká mých drahoušků, to si prostě beru osobně...MCZ píše:Cesare: no, já chápu, kam míříš, jen se nažím naznačit, že v tomhle státě ma rozum červenou, ať chceš co chceš.
Počkat, osobně... ty máš jako nad 50 cm, jo ?Cesare píše:Jednoho dne by se mohli rozhodnout, že zakážou všechno nad padesát kilo a 50 cm v kohoutku - to by bylo hrozný! Průměrnej šarplaninec váží 60 až 65 kilo a v kohoutku má dost nad 50... A to už bych si začala brát osobně...![]()

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Bacha na to, umíraj poměrně záhy...alexa píše:kdysi jsem měla morče, pak dlouho, dlouho nic, pak několikrát strašilky a teď do roka bych moc ráda vlkodávka...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, pes pana domácího je brutální voříšek - hubený, ježatý, na hlavě má epesní číro, na sobě všechny odstíny a pořád by žral
Zákaz bojových (a jakýchkoliv) plemen je imho totální kravina
spíše vychovat haranty, aby psy nekopali do zad a netahali je za uši a nedloubali je do očí 

Zákaz bojových (a jakýchkoliv) plemen je imho totální kravina

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Pořádně ji vykrm. Když bude tlustá, na žádnýho ptáka nedoskočí...KOFi píše:Tak jsem se dozvěděl, že když chytne kočka ptáka s tou jejich chřipkou, tak se nakazí a pak to klidně přenese i na svoje "páníčky" - to se mám teda na co těšit..

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cesare:Cesare píše:Pořádně ji vykrm. Když bude tlustá, na žádnýho ptáka nedoskočí...KOFi píše:Tak jsem se dozvěděl, že když chytne kočka ptáka s tou jejich chřipkou, tak se nakazí a pak to klidně přenese i na svoje "páníčky" - to se mám teda na co těšit..

KOFi: Ty jíš kočky?

Btw náš kocour ještě žádnou labuť nikdy neulovil, potvora líná