Láska, sex a něžnosti
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arronax- nerob z toho tragediu, cas to spravi ;) Maybe you'll find another way, find another day...
Naposledy upravil(a) Elessar dne 16.1.2006 19:51, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ber to takhle - máš přece nás a na nás si to můžeš vždycky předem vyzkoušetArronax píše:Njn. Máte pravdu, asi si to naozaj beriem až moc k telu...

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To mluvíš z vlastní zkušenosti?Ajantis_CG_thief píše:Neferit: s takovými sliby bacha. Kdoví, co by pak bylo, až jejich vztah pokročí![]()
![]()

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň, že někomu přijdu k smíchuArronax píše:Neferit:![]()
![]()

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: No, myslím, že se spíše řešilo Arronaxovo zklamání. A tuším, že i tím směrem se ubíral tento Arronaxův příspěvěk.
Ano - zklamání a láska spolu (někdy až dosti trpce) souvisí, leč pořád jsou to dvě dosti rozdílné věci a zklamání jako takové skutečně není dobré si 'hřát na prsou'
Ano - zklamání a láska spolu (někdy až dosti trpce) souvisí, leč pořád jsou to dvě dosti rozdílné věci a zklamání jako takové skutečně není dobré si 'hřát na prsou'

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale je to zklamání kvůli "neopětované" lásce, ne? Takže se trápí, protože je zamilovanej, z toho zklamanej a moc si to bere.... Uf, kašlu na to, moc se v tom motám.
Arronax: Hodně štěstí v budoucnu. Víš jak jsem vyřešli tvůj předchozí problém? I když vyřešil... stále řeším. Nic jsem jí neřekl, zatím a nehodlám říct, a mám alespoň fajn kámošku.
Arronax: Hodně štěstí v budoucnu. Víš jak jsem vyřešli tvůj předchozí problém? I když vyřešil... stále řeším. Nic jsem jí neřekl, zatím a nehodlám říct, a mám alespoň fajn kámošku.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: A jak to snášíš, nebo jsi snášel?
Mě to dost žere. Ale říkám si, že jsem psychicky odolný jedinec a nemůže mě to rozházet. A že to přejde. Vždycky to přešlo. I když to ještě nikdy netrvalo přes půl roku... Dost možná škoda, je to fajn holka.
Mě to dost žere. Ale říkám si, že jsem psychicky odolný jedinec a nemůže mě to rozházet. A že to přejde. Vždycky to přešlo. I když to ještě nikdy netrvalo přes půl roku... Dost možná škoda, je to fajn holka.
Hole mágů to nejsou přeludy,
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis, Tafif: tohle rozhodně neberte jako nějaké osočování, či rady, ale jen mě tento přístup dost zaráží. Myslím, že je vždy lepší věci řešit 'na rovinu'.

Tímhle bych se totiž užírat nechtělTafif píše:Dost možná škoda, je to fajn holka.

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: no nejni to nejpříjemnější typ vztahu, který může člověk uzavřít
Ale kdybych si nemyslel, že je to tak lepší, nedělal bych to...
EDIT: Frosty: Vždyť o nic nejde, viz můj podpis

Ale kdybych si nemyslel, že je to tak lepší, nedělal bych to...
EDIT: Frosty: Vždyť o nic nejde, viz můj podpis

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 0:16, celkem upraveno 1 x.