SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Melkhior píše:No já bych to viděl spíš naopak - obětovat někoho jiného je ta nejsnazší věc, ale obětovat sebe... to už je jiná.
WTF? Koukám ty se asi musíš mít hodně rád, že? .... Letíš letadlem - nastane problém - v letadle jsou 2 osoby - ty a osoba, kterou nade vše miluješ (matka, žena, tvoje dítě) - je tam jen jeden padák - (pomiňme prosím veškeré scénáře o nouzovém přistání, skoku do vody, seskoku na jednom padáku atd. - prostě a jednoduše jde o volbu - osoba s padákem přežije) to jako zbalíš padák a se slovy ''sorry, pud sebezáchovy volá!'' vyskočíš? ...
Pokud ano, tak jak napsal drake - s tebou bych nesedl ani do auta!.. A to neber jako nějakou urážku - to je z mé strany prostě jen holý fakt a konstatování, tvého přístupu k věci.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

njn každej jsme nějákej...

BTW a jak by ses v téhle situaci zachoval ty? Zbalil bys tomu druhému padák a se slavnostní náladou ho vyprovodil ke dveřím?
"Vítězství nevyžaduje komentář. Prohra žádný nedovoluje."

"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Melkhior píše:njn každej jsme nějákej...

BTW a jak by ses v téhle situaci zachoval ty? Zbalil bys tomu druhému padák a se slavnostní náladou ho vyprovodil ke dveřím?
:roll: :lol: :lol:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

Ave píše:

No jo, chci žít a nestydím se za to 8-)

Znovu BTW: docela by mě zajímalo kolik lidí by v této situaci myslelo na morálku a nezačalo zběsilé řvát a snažit se zachránit vlastní život.

"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Melkhior píše:
Ave píše:

No jo, chci žít a nestydím se za to 8-)

Znovu BTW: docela by mě zajímalo kolik lidí by v této situaci myslelo na morálku a nezačalo zběsilé řvát a snažit se zachránit vlastní život.
Ale mohl bys s tím dál žít?

Ave: je fajn, že jsi taky řekla něco k tématu...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Melkhior píše:Znovu BTW: docela by mě zajímalo kolik lidí by v této situaci myslelo na morálku a nezačalo zběsilé řvát a snažit se zachránit vlastní život.
To je jistě správná otázka, ale takhle z tepla domova nezodpověditelná. Povaha člověka se prokáže až v hraničních situacích...

Sám doufám a myslím si, že bych to pro jistého člověka udělat dokázal, ale můžu to tvrdit na 100 procent?
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

Na to bych získal odpověď až by se to stalo. Ovšem lidská mysl se dokáže vypořádat s ledasčím. Musí, jinak by totiž lidi nedělali nic jiného než neustále byli v depresi a přemýšleli co komu udělali, jak mu ublížili a zda by nebylo morálnější se kvůli tomu zabít...

Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

MCZ: Já ráda 8-)

Jinak já bych vyskočila i kdybych neměla padák.Alespoň by jsem se ole rychle rozmázla a měla bych pokoj.
Plá plamen věrné lásky,
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

drake127 píše:Obětoval bys nevinný život pro záchranu světa? Pro tebe to zdá se není tak těžká otázka.
Hmmm, asi by záleželo na tom, čí život bych měl obětovat, ale s největší pravděpodobností bych se na nějakej svět vykašlal 8-)

Saruman: Ohledně nápravy ve vězení - no určitě jsou lidé, kteří se tam neříkám "napravili" (dost zvláštní pojem), ale přehodnotili svůj postoj? (taky debilní pojem). No a samozřejmě ti, kteří to vzali asi jen jako nutné zlo při práci.

Jako příklad bych ukázal cizince, držené v Thajských věznicích za pašování narkotik - mám takový dojem, že po propuštění už drogy nepašovali...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ave- MCZ to myslel sarkasticky... keby si nepisala takto zmysluplne prispevky (tym netvrdim, ze kazdy moj prispevok je duchaplnym filozofickym veldielom), tak by si si mozno v ankete o krala spammerov viedla o poznanie horsie... Upozornujem, ze viem, ze ide o OT, a ked sa to zmaze (co sa zmaze), neutrpim velku psychicku ujmu. Howgh 8-)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

Ajantis_CG_thief píše:
Sám doufám a myslím si, že bych to pro jistého člověka udělat dokázal, ale můžu to tvrdit na 100 procent?
No jo o to právě jde. Já nevěřím že bych byl schopný fatalisticky snést svou brzkou smrt. Spíš bych kopal a kousal a bránil seč by mi síly stačily.

Viz. Red Dwarf - SMRT: (Hlubokým hlasem) Arnolde Jidáši Rimmere. Tvůj život je u konce. Pojď se mnou.
Podá mu ruku a pomůže mu vstát.
SMRT: Půjdeme k řece Styx, kde vložíš minci do...
RIMMER: Dneska ne, kamaráde!
RIMMER najednou kopne SMRT do slabin. Ta se s tlumeným výkřikem předkloní v bolesti a upustí kosu. RIMMER zatím prchá.
RIMMER: Jenom sympaťáci umírají mladí.
Utíká pryč.
SMRT: To se mi ještě nikdy nestalo...

Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Elessar píše:Ave- MCZ to myslel sarkasticky... keby si nepisala takto zmysluplne prispevky (tym netvrdim, ze kazdy moj prispevok je duchaplnym filozofickym veldielom), tak by si si mozno v ankete o krala spammerov viedla o poznanie horsie... Upozornujem, ze viem, ze ide o OT, a ked sa to zmaze (co sa zmaze), neutrpim velku psychicku ujmu. Howgh 8-)
Záčínám si myslet že žijete v doměnce že jsem ouplně pitomé děťátko :-?
Plá plamen věrné lásky,
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ave píše:Záčínám si myslet že žijete v doměnce že jsem ouplně pitomé děťátko :-?
Místo toho, aby ses zamyslela nad tím, co Ti Elessar nijak ve zlém pověděl, tak reaguješ takhle... co si pak máme myslet? :roll:
Též to nemyslím nijak špatně.
Tím s tímhle OT končím
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 20:01, celkem upraveno 2 x.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

To si nemyslime, ale skus si uvedomit, co pises a ci to stoji za to odoslat ;)
(plati to, co u predchadzajuceho prispevku)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis: Ave nejspíš není až tak naivní :lol:

Elessar: No v Pokecu se proti off-topicu až tak nebrojí jako v bg sekci (naštěstí - kdo by ten bordel chtěl mazat :shock: :lol: ).

(jj, baví mě mazat celé thready - je to báječně jednoduché ;-) :twisted: ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“