LA: Že ale byly tyto případy...občas.
Wendeee: Supermutanti taky lítají.
Anreil: V pohodě i beze zbraně až na bosse. Bo v The Enclave prakticky bojovat nemusíš.
Anreil: Ale to víš, že ukecáš, chce to trochu cviku a řeč alespoň 130% (možná i míň, ale 130% určitě stačí). Když ti to nevyjde jednou, tak to musíš zkusit znovu a časem se ti to povede. Nj kdo by je nechal žít - oni zemřou tak jak tak, zaleží čí rukou.
Koveras píše:Anreil: Ale to víš, že ukecáš, chce to trochu cviku a řeč alespoň 130% (možná i míň, ale 130% určitě stačí). Když ti to nevyjde jednou, tak to musíš zkusit znovu a časem se ti to povede. Nj kdo by je nechal žít - oni zemřou tak jak tak, zaleží čí rukou.
Já myslím hlídky mimo základnu.Ty se se mnou ani nebavily a rovnou střilely.
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Anreil: Myslím, že se bavíme každý o něčem jiném. Ty asi myslíš v tuto chvíli Navarro.
Tam to jde taky ukecat, ale důležité je abys nezabil toho chlapíka v té róbě poblíž benzinky.
Koveras píše:Anreil: Myslím, že se bavíme každý o něčem jiném. Ty asi myslíš v tuto chvíli Navarro.
Tam to jde taky ukecat, ale důležité je abys nezabil toho chlapíka v té róbě poblíž benzinky.
Ještě vedle.Já myslím hlídky okolo Navarra.
Mimochodem viděl jsem dohrát hru bez jediného výstřelu(rány pěstí).
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Koveras píše:Anreil: Ale to víš, že ukecáš, chce to trochu cviku a řeč alespoň 130% (možná i míň, ale 130% určitě stačí). Když ti to nevyjde jednou, tak to musíš zkusit znovu a časem se ti to povede. Nj kdo by je nechal žít - oni zemřou tak jak tak, zaleží čí rukou.
Stovka stačí bohatě - pak tady hodně záleží na inteligenci a ještě víc na charismě... Jinak vám řekně, že jsi divoch a máš se stratit, než si to rozmyslí
Jinak Sulikovi jedině kladiva (NIKDY u mě neměl střelnou zbraň) - Super je samo nejlepší.