Dobrá nálada I: Archív

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Lerek: To je mozne. Arian by si mozno mal davat pozor, ked bude ten kinder mafista v obklopeni svojich kamaratov. ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jinak ještě jedna příhoda z dnešní hodiny ZSV...vše vypadalo naprosto v pohodě, v ZSV jsem měl za pololetí 2 jedničky, ze třetí písemky jsem čekal 1 max. 2...a buch, já dostal 2-3 a učitelka se rozhodla, že mě vyzkouší, jestli mi dá jedničku nebo dvojku(pro někoho možná fataální blbost, pro mě ovšem, který ještě nikdy nedostal dvojku by to byla hotová pohroma 8-) ). No a samozřejmě jsem nic neuměl, ale říkal si, že to ukecám. Naneštěstí mě zkoušela písemně...nekecám, bylo to nejhorších 15 minut v tomhle školním roce. Vůbec nic jsem neuměl, psal úplné blbosti a jen na závěr jsem si vzpoměl na jakousi citaci od jakéhosi neznámého filozofa: "svět je jen to, co vnímáme". A věřte nebo ne, přestože jsem na té písemce měl ho..tahle jedna věta mi přinesla 1- z písemky a 1 na vízo :twisted:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

podobná věc se mi stala dnes o FRJ, když jsem měl dostat tři za svou lenost (ok, má pravdu, ale co je jí do toho), vyblekotal jsem pár hrozných vět a nakonec mi bylo řečeno, že ještě tu dvojku dostanu
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tak to mi připomíná, že mě za týden čeká poslední písemka ze ZSV - vnímání + zátěžové životní situace :-? . Joj, kdyby se mi do toho chtělo tak, jak se mi nechce... já bych byla v podstatě naprosto šťastnej člověk :-D
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Neferit píše:Tak to mi připomíná, že mě za týden čeká poslední písemka ze ZSV - vnímání + zátěžové životní situace :-? . Joj, kdyby se mi do toho chtělo tak, jak se mi nechce... já bych byla v podstatě naprosto šťastnej člověk :-D
Eeeeh, co je vlastne ZSV? :anxious:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

základy společenských věd ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

LordArian píše:základy společenských věd ;-)
Dolezitostou sa vyrovna inym predmetom?
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

To ne...jestli jste měli Občanskou výchovu, je to něco takového...ale jediná dvojka(no, možná by byla druhá) to by nasralo, ne ;-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

LordArian píše:To ne...jestli jste měli Občanskou výchovu, je to něco takového...ale jediná dvojka(no, možná by byla druhá) to by nasralo, ne ;-)
To mate na strednej skole?
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

LordArian píše:To ne...jestli jste měli Občanskou výchovu, je to něco takového...ale jediná dvojka(no, možná by byla druhá) to by nasralo, ne ;-)
Je to jeden z nejdůležitějších předmětů. Teda pro mě byl... :-D
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Arthalion: JJ, na gymplu
Jab: No, pravdou je, že hodně lidí z toho maturuje...co vlastně děláš za výšku? Právničinu, psychologii či ekonomiku?(promin, jestli si to tady někde psal, to ta skleróza)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jab: Jeden z předmětů na základce, který byl poměrně relaxační. Ale ty části o drogách byly občas zábavné (dokonce jsem mohl mít i referát o výrobě/přípravě opiátů - tou dobou jsem to stejně četl :-P ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

LordArian píše:Jab: No, pravdou je, že hodně lidí z toho maturuje...co vlastně děláš za výšku? Právničinu, psychologii či ekonomiku?(promin, jestli si to tady někde psal, to ta skleróza)
Teď historii. Ale na většině humanitních škol je povinná zkouška z psychologie, sociologie, ekonomie. Já k tomu (vedle historie) ještě dělám antropologii a filosofii.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Takže úterní filosofie ža 1.... hm hm, dobrá nálada se mě nějak drží... :-P :twisted:
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Zdá se Ajantisi, že smrtelné lože tě motivuje k velkým výkonům.
Ale nemělo by se to stát zvykem: :lol:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“