Vzhledem k tomu, že Tajnosti popraviště jsem poprvé přečetla, když mi nebylo ani deset, tak asi nikdy. Co se v mládí naučíš...LordArian píše:Vampiria: Kdy tě to přejde

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Vzhledem k tomu, že Tajnosti popraviště jsem poprvé přečetla, když mi nebylo ani deset, tak asi nikdy. Co se v mládí naučíš...LordArian píše:Vampiria: Kdy tě to přejde
Preco? Mas v plane niekoho ctvrtit konmi? Ja s tym nesuhlasim.Anreil píše:Kde seženu ty koně na čtvrcení teda opravdu nevím
Nemáš tu knihu v elektronické podobě?Vampiria píše:Vzhledem k tomu, že Tajnosti popraviště jsem poprvé přečetla, když mi nebylo ani deset, tak asi nikdy. Co se v mládí naučíš...LordArian píše:Vampiria: Kdy tě to přejde
Mě nejde o čas, ale aby si to dotyčný náležitě užil.Arthalion píše:Preco? Mas v plane niekoho ctvrtit konmi? Ja s tym nesuhlasim.Anreil píše:Kde seženu ty koně na čtvrcení teda opravdu nevím![]()
Na moj vkus je to prilis zdlhave, nudne.
Takovéhle "lidi" nemůžu vůbec vystát (nehledě na gramatickou správnost). Pokud se tohle někomu líbí, tak mu přeju z celého srdce, aby si to vyzkoušel na vlastní kůži.Melkhior píše:Já rád mučení (ne na sobě proboha!).