Láska, sex a něžnosti
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ- tak, tak... osobne by ma dost (resp. strasne) stvalo, keby moje buduce (dufam, ze nejake bude
) dievca pretriasalo cisto sukromne veci s dievcenskym megaklubom, preto si snad vyberem nejake diskretnejsie... (ach, co ja si navyberam....)

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak víš co prý funguje na holky? Když za nima přijedeš na bílém koňovi (i když nechápu, co máme na "princi, co přijede na bílém koni" vidět tak úžasného - většina pohádkových princů jsou naprostí debilovéElessar píše:MCZ- tak, tak... osobne by ma dost (resp. strasne) stvalo, keby moje buduce (dufam, ze nejake bude) dievca pretriasalo cisto sukromne veci s dievcenskym megaklubom, preto si snad vyberem nejake diskretnejsie... (ach, co ja si navyberam....)

Jinak souhlasím s tím, že není nic příjemného, když se vztah přetřásá ve větší společnosti (na druhou stranu, není moc OK, když se přetřásá i v malé

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že tohle po většině holek prostě nepůjde - opět mě fascinuje jedna spolužačka, která ze sebe sype jeden detail za druhým a vyřvává to tak nahlas, že to člověk slyší, i když odejde ze třídyLordArian píše:Já osobně mám nejradši, když se o vztahu nemluví vůbec a všichni to berou jako fakt(což většinou příjde tak po půl roce)

Teď tak trochu nechápu, jak je to tohle myšleno (na druhou stranu, já nechápu spoustu věcí - třeba matiku /a sakra, my z ní zítra píšemLerek píše:Neferit: Bílej jezdec, bílá tvář, bílej den a bílá zář! - asi tohle na něm vidět?

http://gh.ffshrine.org?r=23256

Pripada mi to velmi primitivne, neda sa vsak proti tomu bojovat. Proti hluposti sa vo vseobecnosti neda bojovat, je to ako: "Neferit píše:Obávám se, že tohle po většině holek prostě nepůjde - opět mě fascinuje jedna spolužačka, která ze sebe sype jeden detail za druhým a vyřvává to tak nahlas, že to člověk slyší, i když odejde ze třídyLordArian píše:Já osobně mám nejradši, když se o vztahu nemluví vůbec a všichni to berou jako fakt(což většinou příjde tak po půl roce)![]()

Jedina moznost je vychadzat s takymi dievcatami normalne, aj ked niekedy svojou primitivnostou dokazu cloveka vytocit, treba zachovat pokoj...

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek píše:Neferit: Bílej jezdec, bílá tvář, bílej den a bílá zář! - asi tohle na něm vidět?

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: Konečně někdo pochopil vtip 
Coby182: ano, instrumentálně je to docela bahno, ale texty špičkové, sice tak poetické jako Kryl nejsou, ale v pravdivosti si nezadají
zpět ke vztahům - toto je extrémní OT

Coby182: ano, instrumentálně je to docela bahno, ale texty špičkové, sice tak poetické jako Kryl nejsou, ale v pravdivosti si nezadají
zpět ke vztahům - toto je extrémní OT
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Výbroně, už si dělám poznámkyFrosty píše:Tak tedy - nebudu zde rozebírat Arthalionova doporučení, bo je to jeho názor a já mu ho brát nebudu - leč spíše se pokusím něčím taktéž přispět![]()

V obecné rovině to asi platí, ale pokud štíhlosti odpovídají modelky s BMI pod 20, v mém případě ne. Barva vlasů je mi lhostejná, ovšem někde jsem četl, že blond symbolizuje vyšší plodnost. Netuším však, co je na tom pravdyNeferit píše:-dívky musí být štíhlé, aby se klukům víc líbily
-blond vlasy jsou atraktivnější, než hnědé nebo černé

Já to znám v rozšířené verzi: "Babu musí být za co chytnout a do čeho kopnout."LordArian píše:Lidově řečeno, baba musí mít něco, za co jí je možné chytnout![]()

A zde jsou dva návody pro chování dle etikety

http://fle.czu.cz/~spolek/tv_lesak/videofs/etiketa.avi
http://fle.czu.cz/~spolek/tv_lesak/videofs/etiketa2.avi
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]