Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Od obou jsem toho četla dost málo (preferuju 19C a začátek 20C), ale tuším, o čem mluvíš.
Já jen, že něco může bejt umělecký dílo a horror jak víno zároveň. Stačí vzpomenout třeba některý klasiky od Bradburyho, jako jsou Vítr nebo Emisar...
Možná jen blbě chytám za slovo a podsouvám ti něco jinýho, než cos měl na mysli - v tom případě sorry... Je už pozdě a nuda je hrozná věc
...
Já jen, že něco může bejt umělecký dílo a horror jak víno zároveň. Stačí vzpomenout třeba některý klasiky od Bradburyho, jako jsou Vítr nebo Emisar...
Možná jen blbě chytám za slovo a podsouvám ti něco jinýho, než cos měl na mysli - v tom případě sorry... Je už pozdě a nuda je hrozná věc

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
könig - král, Kingovi se většinou přezdnívá král hororu, Barkerovo přízvisko nevímnecrotising_ píše:@Lerek: ten koing znamena king? :) Mist hororu se rika Barkerovi, King je mistr strachu. To jen takove rypnuti :).
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by byl spíš de Sade...Melkhior píše:Co třeba Král perverze?

...i když číst dobrovolně Jiráska mi taky přijde trochu perverzní....ačkoli - myslím, že i ten Jirásek je zábavnější četba, než de Sade.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Krása nesmírná a Diamantová sekera...sevencreature píše:Jj, Krása nesmírná je dětská klasika
(I když já měla úplně nejradši takovou tu ohromnou bílou bichli s pohádkama bratří Grimmů.)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nápad to není špatnej - třeba to Vampirie zařídí (nebo já zítra).necrotising_ píše:Nechtel by to nekdo presunout do tematu
literatura?
King mi přijde jako děsně nudnej patron - třeba "To" bylo pro mě relativně zábavný asi do poloviny

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Kde se to dá stáhnout netuším. Je to o mém oblíbeném tématu - není možné opravdu porozumět druhému člověku (jedno z odhalení, které mě srazilo zpátky na kolena) - které G. R.R. Martin popsal podle mého názoru hodně srozumitelně (tím chci říct, že já bych to nedokázal ani za x let, kde x je hodně
).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.