Paranormální jevy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Je Vallun podvodník?

Ano
24
71%
Ne
10
29%

Celkem hlasů: 34

Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

vamp a jak se tohle dělá?
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Staci si uvedomit, ze to neni skutecnost, ale sen.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

necro eh jak jednoduché, já si ani nevzpomenu, zda se mi něco zdálo. :roll:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Jednu dobu jsem si to uvedomoval tak v 90 procentech snu... Ted uz zas ne :).

A k tomu zapamatovani... staci hned po probuzeni myslet na to, co se v tom snu odehralo. Jinak si na to uz po pul hodine vubec nevzpomenes.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Vampiria: No, těžko se popisuje. Možná by se trochu dal přirovnat k Dart Maulovi (či jak se jmenovcal) se SW: Skrytá hrozba. Byl šíleně vysoký, zahalený v černém plášti a měl nebezpečné zuby
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vampiria píše:LordArian: A jakápak byla Tvoje snová představa velkého Sejtna :twisted: ?
Já si hned vybavil toho ze South Parku se Sadámem po boku, ale o tom se asi Arianovi nezdálo :-D .

No, taky už jsem si ve snu prákrát umřel. Co jsem si ale zapamatoval, hodně zajímavá smrt bylo sežrání obrovským červem vynořivším se z ničehonic ze země (ještě předtím, než jsem začal hrát BGII, PST atd., takže žádný špatný vliv ;-) ).
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Řídit si své je docela jednoduché - jen si musíš uvědomit, že je to jen sen. Stačí "die stärke Wille" 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

To že na vás ve snech útočí myšlenky jenž jste se věnovali před usnutím je starý jev.Hrála jsem BGII.pak jsem šla spát.A nakonec jsem sledovala zcela reálný příběh vraždy z doby Forrgotten Realms
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Jednou (bylo mi asi sedm) jsem tak ležela v posteli a pokoušela se usnout, když najednou kytara položená na skříni vydala zvuk, jako když někdo prstem přejede po strunách. Dost možná jen "zapracovalo" dřevo a ten zlej smích s echem, co jsem slyšela potom, byl možná jen halucinace, každopádně posraná jsem byla až za ušima.

Moc šokujících zážitků nemám, ale takový ty bezdůvodný probuzení uprostřed noci, s husí kůží a velmi nepříjemným pocitem posazeným v zátylku, případně velmi náhlý a zdánlivě bezdůvodný změny atmosféry z modu "pohodová noc" na "něco visí ve vzduchu, zdrhej", nebo až podezřelá neochota psů, když jsem po nich chtěla, aby mě doprovázeli do severního křídla (kam se obvykle spíš hrnou) - doprovázená kňučením a všemi nefalšovanými psími projevy strachu - toho bylo...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Cesare píše:Moc šokujících zážitků nemám, ale takový ty bezdůvodný probuzení uprostřed noci, s husí kůží a velmi nepříjemným pocitem posazeným v zátylku, případně velmi náhlý a zdánlivě bezdůvodný změny atmosféry z modu "pohodová noc" na "něco visí ve vzduchu, zdrhej"
Zajímavé, to taky celkem znám. Nejhorší zážitky byly, když jsem se probudil a měl jsem dojem, že se nade mnou cosi vznáší - vypadalo to jako jakási mlha (asi halucinace... asi... :wink:).

Nejhorší bylo jedno post-tripové období, kdy jsem asi týden nedokázal usnout bez rozsvícené lampičky. Ty sny, co se mi tehdy zdály, bych nechtěl prožít znovu, i když byly jako živé ( :anxious: )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

2 sevencreature: Když jsem byla malá, tak se mi vždycky zdálo (na druhou stranu, opravdu se mi to jenom zdálo :-? ?), že někdo chodí po pokojíku od dveří ke skříni. :roll:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Neferit píše:2 sevencreature: Když jsem byla malá, tak se mi vždycky zdálo (na druhou stranu, opravdu se mi to jenom zdálo :-? ?), že někdo chodí po pokojíku od dveří ke skříni. :roll:
To se mi zda porad. ;-)
A doufam ze to neni tema starejma parketama pod kobercem..
:twisted:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Cesare píše:...aby mě doprovázeli do severního křídla...
To bydlis nekde na zamku, ze mas doma "kridla"? :shock: :-D
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vidím, že sa tu nedostatkom paranoidných snov/fantázií/halucinácií netrpí... :shock:
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

coby182 píše:
Cesare píše:...aby mě doprovázeli do severního křídla...
To bydlis nekde na zamku, ze mas doma "kridla"? :shock: :-D
Jo, aspoň zatím. Doufám, že Jandák a novej generální mě skrz nějakou čistku nekopnou do městskýho bytu.
:roll:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“