7c: Ále, už ani nevím - něco análního?
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: Nemaž to, já pak na to koukám jak puk a nevím, o čem je řeč
copak Lerek napsal hezkého?
Asi by se mělo moderátorům zakázat působit pod vlivem narkotik, jako je třeba čokoláda na vaření (ta je vůbec nejhorší ze všeho).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si, že ačkoliv sotva mluvím a jsem jak snoplík, tak musím cválat do těláku 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- crovax en-vec
- Sigilan
Tak já měl v práci snad nejnáročnější týden za dobu, co jsem nastoupil. V pondělí, kdy jezdí fakt hodně dodavatelů, jsem byl sám a ani jsem se nezastavil (pětiminutový pokec s jednou slečnou ve 10:33 se nepočítá!
)V út a st jsem měl desítky, zjebal jsem dvakrát papíry... Včera DC přivezlo do napraného skladu 25 palet, a samozřejmě přijelo až když má skvělá kolegyně odešla. A dnes jsem byl tak vyřízený, že se na mou hlavu sneslo asi deset tisíc nadávek... Ještě, že dnes je Sigil sraz...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Začínám zjišťovat, že jít do toho stupidního těláku asi nebyl tak dobrej nápad - makovice se mi motá ještě víc, než předtím
A co je na tom nejhorší? Že se nemůžu vyvrátit do postele, páč mám ještě dneska + celej víkend hodně práce (učení se na opravku z matiky, kterou jsem dneska na stopro zvrtala + vypracovat čtenářák
). Sakra práce

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jandák stále nejpopulárnějším politikem? Paroubek v závěsu? WTF?
To je na občanskou válku nebo na emigraci...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Wenom
- Sigilan
- Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to nemůžeš brát je vcelku jedno který rypák je "nejoblíbenější" (zajmalo by mě proč nejoblíbenější a né nejméně neoblíbený) stejně se to po čase vystřídá-je to jako orloj raz za čas uvidíš ty samé xichty.Cesare píše:Jandák stále nejpopulárnějším politikem? Paroubek v závěsu? WTF?
Proč žít, když můžeš zemřít.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, takže nejen, že jsem včera byla donucena nechutnými okolnostmi (aneb pracovní povinnosti) opustit na čas drahou polovinu a přesunout se z říše krásy a pohody do pracovního pekla
ale ještě měl ten pitomý rychlík, kterým jsem v noci jela z Ostravy zpoždění 90 minut
a když jsem se úplně zlikividovaná doplazila na byt s tím, že si aspoň na hodinku dvě lehnu, seznala jsem, že kamarád pana domácího, který ač nemaje doma internet, hraje Lineage 2 a to především u nás, když tam nejsem, se mi válí na matraci a chrápe. Na to, abych ho uškrtila mi nezbývaly síly, tak jsem se odplížila do koupelny, kde jsem vykonala hygienu a vypadala do práce. Jestli ho tam najdu ještě večer, tak mu už opravdu něco udělám

Breiner písaval do Sme, že ankety tipu : Kto je váš najoblúbenejší politik, sú podobné ako : Ktorá je vaša najoblúbenejšia chorobaWenom píše:Takhle to nemůžeš brát je vcelku jedno který rypák je "nejoblíbenější" (zajmalo by mě proč nejoblíbenější a né nejméně neoblíbený) stejně se to po čase vystřídá-je to jako orloj raz za čas uvidíš ty samé xichty.Cesare píše:Jandák stále nejpopulárnějším politikem? Paroubek v závěsu? WTF?
Vampiria : Nezávideniahodná situácia. Btw spiaca osoba = lahká korisť na feeding
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
nuke, Yachiko: Já jsem vybíravá a na feeding využívám jen ty, co jsou mi sympatičtí a to tento člobrda vskutku není
to by nebyl feeding, ale massacre a na ten jsem neměla opravdu sílu.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Tak v tom případě doufám, že pokud se někdy setkáme, tak že ti nebudu sympatická