Paranormální jevy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Je Vallun podvodník?

Ano
24
71%
Ne
10
29%

Celkem hlasů: 34

Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Cesare píše:
coby182 píše:
Cesare píše:...aby mě doprovázeli do severního křídla...
To bydlis nekde na zamku, ze mas doma "kridla"? :shock: :-D
Jo, aspoň zatím. Doufám, že Jandák a novej generální mě skrz nějakou čistku nekopnou do městskýho bytu.
:roll:
Zeby novej sponzor sigilskyho webu??? ;-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Z kastelánskýho platu nic moc nezasponzoruješ...:-) Zvlášť, když ten plat pobíraj tvý rodiče, a ne ty...
A naši jsou rádi, že tak tak zvládaj sponzorovat aspoň mě...:-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

Jde si takhle můj otec přes náměstí, když tu před ním nějaká žena v modrých ne zrovna moderních šatech. Žena zajde za sloup(není možné obejít sloup aniž by vás bylo vidět) a je fuč.

Osobně myslím, že je to blbost. :-)
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Cesare píše:Z kastelánskýho platu nic moc nezasponzoruješ...:-) Zvlášť, když ten plat pobíraj tvý rodiče, a ne ty...
A naši jsou rádi, že tak tak zvládaj sponzorovat aspoň mě...:-)
Skoda :-)
Myslel sem ze bych s toho napadu mohl dostavat nejaky procenta. ;-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Jo, zazil. Loni nam vyslo suplovani tak ze sme meli 4 hodiny FRJ v jeden den, to byl vazne horror. Ale dopadlo to dobre, sel sem za skolu :).
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Měli jste už někdy někdo pocit, že v místnosti kde JSTE sami skutečně sami nejste? A tím teď nemyslím již zmiňované náhodné zvuky či hry světla a stínu - tedy dfcto vjemové iluze - ale skutečně niterný pocit přítomnosti 'něčeho' dalšího... Dnes k ránu, když jsem šel spát, jsem přsně tenhle pocit měl a můžu po pravdě říct, že mi zrovna 2x do zpěvu nebylo a onen pověstný mráz po zádech se dostavil spíše ve formě jakési strnulosti celého těla... Tfujtajxl :-x
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Frosty: To sa občas stáva asi určite každému. Aj ja mávam niekedy tento pocit a viem, že nie som jediný...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Takové pocity, to jsou přeci Vesmírní lidé Sil Dobra :twisted: ! Mají nás rádi a pomáhají nám :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Vampiria píše:Takové pocity, to jsou přeci Vesmírní lidé Sil Dobra :twisted: ! Mají nás rádi a pomáhají nám :twisted:
Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Predstava, že by v mojej izbe boli Vesmírní lidé ma desí ešte viac než ako keby som tu mal čokoľvek iného... :lol:
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Frosty píše:Měli jste už někdy někdo pocit, že v místnosti kde JSTE sami skutečně sami nejste? A tím teď nemyslím již zmiňované náhodné zvuky či hry světla a stínu - tedy dfcto vjemové iluze - ale skutečně niterný pocit přítomnosti 'něčeho' dalšího...
Několikrát do měsíce. Jenže když se vzápětí po brutálním nástupu přesně tohohle pocitu ještě ozvou kroky, je to eště větší soda. Což se nestalo mě, ale na Bučovicích se to pravidelně stávalo mejm rodičům - který, podotýkám, nikdy žádný spiritisticko-okultistický spády neměli a zdravýho skepticismu maj dostatek...
Já znám "jen" ten pocit. Doufám, že to není Aštar Šeran nebo Ptaah...nebo nedejbože Benda. ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Máte taky někdo takové záchvaty jako já? Ležím, zavřu oči a chci usnout, ale najednou se vyrojí nějaká zvláštní myšlenka či co, a já se znendání celý dostanu na okamžik do nějaké podivné křeče. Dříve jsem kvůli tomu padal z postele, ale už jsem se to snad naučil alespoň trochu ovládat, stejně mě to ale docela děsí ;-) .
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

MCZ: JJ, taky se mi to semo tamo stane. Je to tuším už tak nějak 'pod prahem' - někde v prní NREM fázi spánku. Polospíš - polobdíš a semo tamo se už může objevit i nějaký náznak snu a pokud sebou v tom 'snu' trhneš, tak sebou stejně trhneš i v reálu a okamžitě se probudíš (teda myslím :)). Zkus se mrknout sem, jestli se tam o tom nezmiňuje.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

MCZ: Jj, tiež to poznám, ale v poslednom čase sa mi to vôbec nestáva... :-?
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Jo, to se mi obcas taky stava. Nekdy jsem o tom i neco cetl, ale bohuzel si z toho prd pamatuju :).
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“