Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: No a když se budeš pilně učit, tak jednoho dne můžeš nastoupit coby TECHNIK do Rádia Svobodná Evropa jako můj bratr 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, s mým pololetním vysvědčením jsem celkem zapracoval na tom, aby se tak nestalo, což sice neznamená, že budu mí lepšího fleka, ale jako technika mě zaměstnají jen opravdoví blbci nebo až všichni skuteční technici vymřou a budou se muset použít náhražky jako jsem jáVampiria píše:MCZ: No a když se budeš pilně učit, tak jednoho dne můžeš nastoupit coby TECHNIK do Rádia Svobodná Evropa jako můj bratr

Mam "uzasnu" naladu, pretoze bola moja cest pospinena nejakym zanedbatelnym clovekom, ktoreho zivotnou ulohou je zneprijemnovat druhym zivot – je to revizor.
Tito ludia musia byt sadistami, nedokazem si predstavit, ze by som od niekoho vyzadoval 1400 Sk za to, ze si nekupil listok, je to sadizmus najhrubsieho zrna.
Teraz sa citim ako kriminalnik.
A nato, aby som mu utiekol alebo ho poskladal na zem som prilis slusny clovek, otazka teraz znie: "Oplati sa byt slusny, ked mate dostat pokutu 1400 Sk?" 

Teraz sa citim ako kriminalnik.

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Revizori su btw strasne svine- videl som jedneho otca, ktory svojej dcere, kedze nemal 8korunovy listok (detsky dvojspasmovy- tj nad pat zastavok), tak jej oznacil desatkorunovy (normalny jednopasmovy), a ked nastupila revizorka, tak mu to nexcela uznat, ze to ma len na pat zastavok a ze uz ten listok neplati, a nebyt okolostojacich, ktori by ju asi ukamenovali (vcetne mna :) ), tak by mu aj dala pokutu... 

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Takže přátelé, už nedělám NIKDE. V neděli končím svoji krátkou a bolestnou kariéru telefonistky v sázkové kanceláři
ani nevím, jakou mám náladu, jen mě docela otravuje, že budu muset zase chodit na otravné konkursy, ale stejně jsem měla v úmyslu odejít. Hmm. Prý, že nezapadám do kolektivu a nemám zájem o sport
no měli pravdu 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: