Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Yachiko píše:Myslím, že v dnes by to malo malý okruh čitateľov... ale stálo by to za to ... :twisted:
........naopak, právě dnes podobný druh literatury jede... :roll: a s patřičnou reklamou (např. různé dohady a zákazy...) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tak cca za 3/4 hodiny neudělám zkoušku z barokního malířství...
...
chjo.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

a třeba ano, co pak? ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

alexa: ide, ale nie som si celkom istý, či to ľudia čítajú práve kvôli tomu, kvôli čomu to bolo napísané... ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Yachiko píše:alexa: ide, ale nie som si celkom istý, či to ľudia čítajú práve kvôli tomu, kvôli čomu to bolo napísané... ;-)
taky se říká:"účel světí prostředky" :roll: 8-) 8-)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

alexa píše:a třeba ano, co pak? ;-) 8-)
To by bylo samozřejmě báječné, ale nemyslím, že jsem dopadla nějak extra slavně... Vlastně mám z toho testu dost neslavnej pocit... ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Cesare: a do kdy vás dusí, než se to dozvíte?
:?: 8-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

alexa píše:Cesare: a do kdy vás dusí, než se to dozvíte?
U nás se na výsledky písemných zkoušek čeká většinou v řádu týdnů (1-3)... Nejni to imho nejlepší systém :-(
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Můj bóže, fakt? A já nevěděla, koho nebo co střílet.... :-? 8-)systém-ten za vše může :!: 8-)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

alexa píše:Cesare: a do kdy vás dusí, než se to dozvíte?
Jak kdo a jak kdy...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Už od minulé neděle prakticky nemám přístup na net - asi tím blbým sněhem, co brání anténě v přímé viditelnosti, nebo kdoví čím to je. :-x Dneska je to nějaká zpomalená haluz.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

sevencreature píše:Už od minulé neděle prakticky nemám přístup na net - asi tím blbým sněhem, co brání anténě v přímé viditelnosti, nebo kdoví čím to je. :-x Dneska je to nějaká zpomalená haluz.

:lol:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Huh, zase do tělocviku :evil: , kdyby se mi tam chtělo aspoň z poloviny tak, jak se mi tam nechce, nedělám nic jinýho, než že cvičím :evil: :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

S mikrovlnkou je to fakt divné - ja napríklad nemám ani priamy výhľad na anténu a net mi ide v pohode - a to má v ceste ešte zopár konárov - rovnako ide dobre aj keď sneží alebo prší - ale niekedy ako naschvál vypadne v tej najnevhodnejšej chvíli. :roll:

edit: išla aj keď som mal anténu obalenú ľadom - a niekedy keď je úplne ideálny deň (v rámci počasia) tak si vypadne a som odpísaný na niekoľko hodín. :-?
There is a limit to stupidity.
182
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak jsem se teď podíval na program ZOH- konkrétně lední hokej.
Odehrává se od 11. do 21. 2., což je "skvělé", bo budu zrovna tuhle dobu v Praze ve škole, takže neuvidím z žádného zápasu ani minutu :-((((
Zamčeno

Zpět na „Archivy“