Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
Ja som žabáka zabil raz - to mal skutočne samopal. Ale počas tej prvej bitky som nešťastne umrel - vďaka tomu, že som na nich nabehol z nesprávnej strany a bolo ich naraz veľa ( jednoznačne sa muselo ísť cez ten zbúraný dom dole, potom sa im nepodarilo ma obkľúčiť... ). Druhýkrát keď som ho zabil mal "len" opakovaciu brokovnicu, ktorú mali ešte 5-ti okrem neho, takže bola dobrá akurát tak na predaj...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj Trojcestný plasma transformer.Yachiko píše:bodkin: Skeeterovi som doniesol ten "blablabla" ...
Add Skeeter a upgrade: Donesl jsem mu 3x zmiňovanou věc, ale jen pro zkušenosti, upgrade bych si u něj nedělal.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
EDIT: add Morton: Má u sebe vždy H&K G11.Koveras píše:Jj Trojcestný plasma transformer.Yachiko píše:bodkin: Skeeterovi som doniesol ten "blablabla" ...
Add Skeeter a upgrade: Donesl jsem mu 3x zmiňovanou věc, ale jen pro zkušenosti, upgrade bych si u něj nedělal.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Podiv se. Myslím si, že to byl spíš ten spolubojovník, ale možné je všechno.
btw: Jinak se omlouvám za předchozí příspěvek, chtěl sem dát edit příspěvku a přitom jsem se citoval. Srry...
btw: Jinak se omlouvám za předchozí příspěvek, chtěl sem dát edit příspěvku a přitom jsem se citoval. Srry...

Teraz som v jednom hnusnom meste - New Reno. Najprv mi tam stihli ukradnúť auto - tí idioti to ťažko odniesli...
Potom som zobral questy od Starého Ježiša Mordina. Vyvraždil som Salvatore-ovcov ( uf, s tými laserkami to bol poriadny masaker, ale očividne ich nevedeli používať...
) a stal sa členom klanu Mordinovcov. Teraz mám v pláne zlikvidovať Bishopovcov - pretože ma pri vstupe do oblasti kde "operujú" napadli... no proste tam chtiac/nechtiac prevádzam poriadny masaker... vyzeralo to tak aj vo vašich hrách?

Potom som zobral questy od Starého Ježiša Mordina. Vyvraždil som Salvatore-ovcov ( uf, s tými laserkami to bol poriadny masaker, ale očividne ich nevedeli používať...

Ja Marcusa nemám ( to je ten mutant z Broken Hills, však? ) - ešte si ho nemôžem zobrať. Postačil som si na to ja sám a Sulik. Ten dáva z Wakizasi ( našiel som v špeciálnej lokácii s Yakuzami ), také rany, že sa nestačím diviť. A samozrejme ja ( kapitola sama o sebe
) so 150% na ľahkých zbraniach a perkom ostrostrelec robím pekný bordel najviac. Špeciálnizujem sa na rany do očí ( najväčšia istota ), ale inak som celkom mierumilovný človek...
samozrjeme si Fallout viac vychutnávam z inej stránky - to aby ste si o mne nemysleli, že to hrám len kvôli tým masakrom...

samozrjeme si Fallout viac vychutnávam z inej stránky - to aby ste si o mne nemysleli, že to hrám len kvôli tým masakrom...

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Taky už bych se někdy mohla zkusit zaměřit na těžší kalibr... Small guns jsou sice super, ale na ty jsem se zatím specializovala pokaždý...
A je fakt, že ten bozar, co jsem si onehdá opatřila po skončení hlavního questu, ten válel.

A je fakt, že ten bozar, co jsem si onehdá opatřila po skončení hlavního questu, ten válel.

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Yachiko: Marcus s bozarem je imo nejlepší NPC - do bozaru se dobře shání munice, dává velký damage, Marcus toho navíc hodně unese..
Na druhou stranu - moc nemusím ty jeho "hlášky", někdy u něj docela vadí nemožnost nosit brnění, je pomalej, plete se pod nohy, občas pokropí dávkou tebe i ostatní NPC..
Ale když se specializuješ na small guns, tak je Marcus příjemnou povinností

Na druhou stranu - moc nemusím ty jeho "hlášky", někdy u něj docela vadí nemožnost nosit brnění, je pomalej, plete se pod nohy, občas pokropí dávkou tebe i ostatní NPC..

Ale když se specializuješ na small guns, tak je Marcus příjemnou povinností