Už mám po 20tce a svým způsobem už mi táhne na těch 30 a zatím to (ještě že tak) nepociťuji.KOFi píše:Jj, ve třiceti už propuká stařecká demence![]()
![]()
No nic doufám, že tu budu dlouho, mám naplánováno tu být do 85.

Už mám po 20tce a svým způsobem už mi táhne na těch 30 a zatím to (ještě že tak) nepociťuji.KOFi píše:Jj, ve třiceti už propuká stařecká demence![]()
![]()
No, celkem by mě zjímalo, jak by se takový člověk mohl (může) vůbec 'normálně' začlenit do společnosti..? Tyto projevy se mohou myslím vyskytovat max. tak u lidí do sebezahleděných, sebestředných, a nemoudrých.Bodkin píše:Ať mi nikdo nenamlouvá, že pokaždé, když jste se dověděly, že je někdo starší než vy, tak vás to lehce zamrzelo s tím, že nejste nejstarší (tudíž hlava pomazaná) a nemůžete na ně uplatnit své zkušenosti nabité po celý svůj život. A v případě, že další přiznaný se se svým věkem vešel pod vás, zahřálo vás to na duši, kde jste si také udělaly poznámku, že v případě potřeby by jste ho mohly srazit nebo přibrzdit, použitím třeba věkového rozdílů.
Nejsem tu sice nejstarší, ale patřím k těm, kteří by dle tvé definice, si dostatečně užívali "zahřátí na duši".Bodkin píše:Ať mi nikdo nenamlouvá, že pokaždé, když jste se dověděly, že je někdo starší než vy, tak vás to lehce zamrzelo s tím, že nejste nejstarší (tudíž hlava pomazaná) a nemůžete na ně uplatnit své zkušenosti nabité po celý svůj život. A v případě, že další přiznaný se se svým věkem vešel pod vás, zahřálo vás to na duši, kde jste si také udělaly poznámku, že v případě potřeby by jste ho mohly srazit nebo přibrzdit, použitím třeba věkového rozdílů.