Sporty
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No tak este raz- s cehmi to bude holt neprijemne, ale aspon ta vyhra bude zasluzena
(nic v zlom, proste si to nedokazem odpustit)... Nemcov podla mna dokazeme porazit- to nie je pekny, technicky futbal ako Spanieli, to je strojova defenziva, hnusny, skaredy futbal... Iri su mi vo futbale najsympatickejsi zo vsetkych Britov (Anglicanov nemam rad uz len kvoli reklamnemu xichtu Beckhamovi), budu asi dost neprijemni... :( Kazdopadne myslim si, ze je to stale lepsie, ako keby sme boli v tej sovietskej skupine... ;)

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
"Když do sirény chybělo přesně 2,2 sekundy, vyhrál Marty Reasoner buly v útočném pásmu nad Riccim, Fernando Pisani okamžitě posunul na Chrise Prongera a ten dělovkou rozehnal srocení davů před Josephem a umrtvil hlahol šestnácti tisíc diváků. Vše stihnul 0,3 sekundy před koncem."
A nakonec vyhráli Oilers 4:3 po nájezdech
A nakonec vyhráli Oilers 4:3 po nájezdech

Dneska som bol po moc dlhej dobe na hokeji. Naša liga - zápas Martin - Žilina. Úroveň stretnutia nebola až taká dobrá - dosť defenzívny zápas, ale skôr ma zaujali naši "fanúšikovia". Je to otrasné... typický obraz nášho fanúšika: Dáme gól - dvíha mužstvo do neba, dostaneme gól - zatracuje mužstvo do pekla, rozhodca vylúčii nášho hráča - okamžite dostane označenie kok*t, rozhodca vylúči súperovho hráča je dobrý, dostaneme prvý gól - zápas je prehratý... takisto ma štvú ultras, tých radšej nebudem komentovať...
Ale všetko to my mi predsa len nepokazilo dojem zo stretnutia...
Ale všetko to my mi predsa len nepokazilo dojem zo stretnutia...

Yachiko: JJ, to je známý případ. U nás to bylo to samé v "tmavěmodrém" před dvěma lety, když Baník Ostrava vyhrál ligu. Tenkrát chodilo na zápasy 20 000 fanoušků a místa se nedostávaly a dneska? Bída, 5000 fandů na zápas. A průběh utkání? Podobný jak píšeš ty.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo