Urco LSDVampiria píše:necrotising_: A byla v tom papíru alespoň nějaká kyselina?
Volná diskuze - archív č. 1
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jj, ale ja mam to "upresnit nastaveni" sedivi a nemuzu na to kliknout..yenn píše:Vpravo dole (teď si nevzpomenu, jak se ten bar jmenuje) je reproduktorek, jímž nastavuješ hlasitost a vyvážení.
Jinak Ovládací panely -> Zvuk... -> Hlasitost zařízení - Upřesnit
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Tak to je obycajna sikana.LordArian píše:Nezdá, dělal se pořádek v BG sekci. Mi jich taky zmizelo okolo šedesáti
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 29.1.2006 0:13, celkem upraveno 1 x.
V čelence jsem teď pár témat smáznul (a evidentně jsem nebyl jediný
), ale na nějaké výraznější mazání už jsem trošku unavený.
Ta BG sekce byla už opravdu šílená. Buďte rádi, že se tím vaším spamem někdo prokousává (já to nebyl
) a nedá vám rovnou BAN. 
Ta BG sekce byla už opravdu šílená. Buďte rádi, že se tím vaším spamem někdo prokousává (já to nebyl
Naposledy upravil(a) Jab dne 29.1.2006 0:26, celkem upraveno 1 x.
Napokon, je mi to fuk. Ale krvou vydrete prispevky takto mazat, ts ts ts. To mi pripomina nasilne vykoristovanie za ucelom totalneho potlacenia, podvolenia, znicenia, podupania, defenestrovania a bohviecoho este.MCZ píše:Arthalion: Ber to takhle - týká se to všech, není to jen proti tobě.
A buď rád, že to promazávání proběhlo jak proběhlo, navrženo totiž bylo ještě jedno o mnoho radikálnější řešení.
Odteraz vyhlasujem celonocnu hladovku.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Není to jen BG sekce, Měděná Čelenka - tam se taky dějou věci.
A jak správně podotkl MCZ, týká se to všech. Taky jsem ztratil okolo 70 příspěvků. Co jsem si tak všiml, nejhůř je na tom asi Yachiko.
A jak správně podotkl MCZ, týká se to všech. Taky jsem ztratil okolo 70 příspěvků. Co jsem si tak všiml, nejhůř je na tom asi Yachiko.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]