Volná diskuze - archív č. 1
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj, v BG sekci je to děsný. Čelenka je už svým zaměřením v podstatě off-topic - resp. co chcete od Měděné Čelenky? Univerzita to není 
Čili nějaké čistky budou podle mého názoru až (jestli) dojde konečně k tomu rozdělení na víc sekcí
Btw kde je vlastně yenn? Nějak mám pocit, že už jsem ho na fóru dlouho neviděl?

Čili nějaké čistky budou podle mého názoru až (jestli) dojde konečně k tomu rozdělení na víc sekcí

Btw kde je vlastně yenn? Nějak mám pocit, že už jsem ho na fóru dlouho neviděl?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: ale Čelenka v současném stavu už naopak občas připomíná povodeň, kdy byly beznadějně spláchnuty všechny zajímavé posty...
Přesto souhlasím se 7c, že k Čelence ty OT jaksi patří, ale nechápu, jak se může kdokoliv pozastavovat nad tím, že mu byly odstraněny jeho spamové příspěvky z poměrně odborné a zaměřené BG sekce...
Sám nemám přílišnou radost z prodírání se stovkami zbytečných chatovacích diskusí a opravdu můžeme být rádi, že si někdo dal tu práci a odstranil důsledky, ne příčiny...
Přesto souhlasím se 7c, že k Čelence ty OT jaksi patří, ale nechápu, jak se může kdokoliv pozastavovat nad tím, že mu byly odstraněny jeho spamové příspěvky z poměrně odborné a zaměřené BG sekce...
Sám nemám přílišnou radost z prodírání se stovkami zbytečných chatovacích diskusí a opravdu můžeme být rádi, že si někdo dal tu práci a odstranil důsledky, ne příčiny...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 29.1.2006 12:40, celkem upraveno 2 x.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c: Yenn má 8.2. zkoušku z anatomie, takže studuje a studuje... (a hraje Psychonauts
)
EDIT: Celkově se mi reforma fora líbí (i když netuším, komu se chtělo otravovat s tím přejmenováváním threadů), dobré je rozdělení Čelenky, ale jinak myslím, že zamknutí "Otázek a odpovědí" spíše v BG sekci zvýší zmatek...

EDIT: Celkově se mi reforma fora líbí (i když netuším, komu se chtělo otravovat s tím přejmenováváním threadů), dobré je rozdělení Čelenky, ale jinak myslím, že zamknutí "Otázek a odpovědí" spíše v BG sekci zvýší zmatek...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ftp://tis3_tiska.org:tis@ftp.tiska.org
Ve slozce fotky jsou (prekvapive) fotky z patecniho koncertu z Ostravy. Kdyby se nekdo chtel podivat :).
Ve slozce fotky jsou (prekvapive) fotky z patecniho koncertu z Ostravy. Kdyby se nekdo chtel podivat :).