Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Yachiko: tak teď když ses prozradil (byť Yachiko nebyl vykonavatelem popravy, ale jejím iniciátorem), už všichni vědí, koho poslat do horoucích pekel :-D .
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jj, v BG sekci je to děsný. Čelenka je už svým zaměřením v podstatě off-topic - resp. co chcete od Měděné Čelenky? Univerzita to není :wink:

Čili nějaké čistky budou podle mého názoru až (jestli) dojde konečně k tomu rozdělení na víc sekcí 8-)

Btw kde je vlastně yenn? Nějak mám pocit, že už jsem ho na fóru dlouho neviděl?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

7c: Měděnou čelenku neodsuzuj! Ta dělá Sigil Sigilem. Bez ní by to bylo obyčejné suché fórum...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

LordArian: ale Čelenka v současném stavu už naopak občas připomíná povodeň, kdy byly beznadějně spláchnuty všechny zajímavé posty...
Přesto souhlasím se 7c, že k Čelence ty OT jaksi patří, ale nechápu, jak se může kdokoliv pozastavovat nad tím, že mu byly odstraněny jeho spamové příspěvky z poměrně odborné a zaměřené BG sekce...
Sám nemám přílišnou radost z prodírání se stovkami zbytečných chatovacích diskusí a opravdu můžeme být rádi, že si někdo dal tu práci a odstranil důsledky, ne příčiny...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 29.1.2006 12:40, celkem upraveno 2 x.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Bez Medene Celenky bych v podstate nemel kam psat :-( .

:)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

LordArian: Já ji neodsuzuju - právě naopak (koneckonců jsem moderátor, a každá liška chválí svůj ocas :wink:) - jen prostě říkám, že tu není takový důvod mazat jako v BG sekci.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Arian: a jak ji 7c odsuzuje? Já s ním souhlasím ;-) .
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

7c: Yenn má 8.2. zkoušku z anatomie, takže studuje a studuje... (a hraje Psychonauts :lol: )

EDIT: Celkově se mi reforma fora líbí (i když netuším, komu se chtělo otravovat s tím přejmenováváním threadů), dobré je rozdělení Čelenky, ale jinak myslím, že zamknutí "Otázek a odpovědí" spíše v BG sekci zvýší zmatek...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

ad promazávání, čistění, prostě debordelizace na fóru - Každej se holt musí občas nechat ostříhat (když se to ovšem přežene, tak bude vypadat blbě ;-) )..
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

ftp://tis3_tiska.org:tis@ftp.tiska.org

Ve slozce fotky jsou (prekvapive) fotky z patecniho koncertu z Ostravy. Kdyby se nekdo chtel podivat :).
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

A taky to vypadá, že během včerejších úprav byli zrušeny některé uživatelské účty.. :shock:
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

KOFi píše:A taky to vypadá, že během včerejších úprav byli zrušeny některé uživatelské účty.. :shock:
Žeby ? Podla čoho tak súdiš ?
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

KOFi píše:A taky to vypadá, že během včerejších úprav byli zrušeny některé uživatelské účty.. :shock:
I told u... Nebezpecny oblak utlaku sa presunul aj nad Sigil!!! Treba spravit revoluciu! :lol:
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

nuke píše:
Žeby ? Podla čoho tak súdiš ?
Včera jsem se mrknul na počet registrovaných uživatelů a bylo to asi 206 - dneska je to 195..
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Arthalion píše:I told u... Nebezpecny oblak utlaku sa presunul aj nad Sigil!!! Treba spravit revoluciu! :lol:
:hand: Nezveličuj ;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“