SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale někteří známí se už o to pokusili. Mají z toho trvalé následky.necrotising_ píše:Uz vam nekdy nekdo znamy rekl, ze se chce zabit? A vy jste mu museli pomahat se z toho dostat?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
To nikdy nevíš, zabít se dá i při pádu z kola...KOFi píše:Jednoho kamaráda jsme už dvakrát museli odtrhávat od okna - ale výška na zabití to imho nebyla..necrotising_ píše:Uz vam nekdy nekdo znamy rekl, ze se chce zabit? A vy jste mu museli pomahat se z toho dostat?

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a utopit se dá i na lžičce vody.

rozchod a smrt. a smrt vůbec
zrovna moje aktuální situace. snažím se to brát z racionální stránky, dívat se na ten fakt nezaujatě. vím, že i tohle má svůj smysl, ale ani to nezvládám a stejně mám začerněnou mysl. poslední dobou se snažím od okna odtrhávat sebe. ale k něčemu to dobré je, aspoň jsem někoho pobavil výrazem "až mi začnou docházet patra". právě teď bych to neudělal. asi ani jindy. nelíbí se mi představa, že bych zmařil něco, co sám nedokážu vytvořit. co třeba někdo jiný, kdo např. umírá na nějakou hnusnou nemoc chce, tím já bych pohrdl. co se týče smrti, něco málo jsem o tom přečetl, nemám z ní strach. teď ani z umírání. přikláním se k názoru, že je to jen další cesta. nezdá se mi, že naším jediným smyslem tady je prostá reprodukce a shromažďování vědomostí za účelem jejich více či méně vzdálenou ztrátou. snad jedině, že inteligentní život je jen vedlejší efekt. hříčka přírody. anomálie..
můj názor, nikomu nic nevnucuju. mějte se
můj názor, nikomu nic nevnucuju. mějte se
..May there be mercy on man and machine for their sins..
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, přímo tohle ne, ale v souvislosti s tím si vzpomínám, jak jsme jednou takhle s partou pobývali venku a já dostal svůj samotářský záchvat a bez rozloučení jsem se sebral a odešel někam do tmy. Pak jsem se dozvěděl, že se o mě trochu báli, a že si dokonce mysleli, že jsem se šel zabítnecrotising_ píše:Uz vam nekdy nekdo znamy rekl, ze se chce zabit? A vy jste mu museli pomahat se z toho dostat?

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Říká se, že je vždycky někdo, komu na vás záleží. Ale proč to někdy ten "někdo" nedává najevo?

Re: rozchod a smrt. a smrt vůbec
Muzes mu to dat? Muzes mu dat krev, kostni dren atd., coz sice nechci snizovat, ale to je tak vsechno.sharp píše:nelíbí se mi představa, že bych zmařil něco, co sám nedokážu vytvořit. co třeba někdo jiný, kdo např. umírá na nějakou hnusnou nemoc chce, tím já bych pohrdl.
Nevim, ale ze by nekdo jiny rad zil, mi jako moc dobry duvod sam zit neprijde. Nakonec se musi ale kazdy stejne rozhodnout jen sam za sebe.
Kdyz uz to jednou dostal, tak je jen na nem, jak s tim nalozi.Ajantis_CG_thief píše:Tak jest. Člověk nemá právo vzít si to, co si nedal....
Vim, dost hloupa otazka, ale stejne ji polozim: To vazne jde? Vzdy jsem myslel, ze je to jenom fraze. (dovedu si to predstavit u ditete, ale u dospeleho cloveka ne)Neferit píše:Jo, a utopit se dá i na lžičce vody.