Hmm...vzpomínám si na perfektní kytarové sólo, které jsem slyšel už dávno na intru. Rage against the machines - Guerila the radio. Tam je opravdu vynikající sólo.Yachiko píše:Vypisujem takú novú podtému? Určite vás v niektorých skladbách nadchli isté pasáže - napríklad gitarové sólo či spev niečo podobné. Píšte svoje najobľúbnenejšie...
Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Když jsi zmínil ty HIM - klavír v Join me. Zvlášť taková ta klidnější oddechová pasáž, kde Valo zpívá "this life ain't worth living". Musím si teda odmyslet stupiditu toho verše, ale jinak se to poslouchá úžasně.Yachiko píše:Vypisujem takú novú podtému? Určite vás v niektorých skladbách nadchli isté pasáže - napríklad gitarové sólo či spev niečo podobné. Píšte svoje najobľúbnenejšie...
Potom...
- tu dlouhou melancholickou mezihru v Jacksonově Who is it. (Celá ta písnička je IMHO hrubě nedoceněná, i když by jí neuškodilo ubrat trochu z toho omílání refrénu na konci - a úplnej závěr tý písničky - takový to cello a ten "fade out", to je taky výborný.)...Jackson by se vůbec dal rozebírat dlouho, pro spoustu písniček od krále úchylů mám hodně velkou slabost - třeba kytarový sólo v Beat it, závěr skladby Human nature, Price v Thrilleru, drnkání na kytaru ve Stranger in Moscow atd atd atd.
Sopor Aeternus - úvodní pasáž Anima 2. Vrzání houslí a kvílení ve Freitod - Phantasien... A prakticky každej soprán a každej skřek. Na skřeky je Anna Varney přeborník.
Deine Lakaien - to by bylo na dlouho. Tak snad jen - začátek skladby Mindmachine, klavír v The Game, Veljanovův fantasticky pitvornej projev v Battle of the Ghost, smyčce ve Wunderbar... a tak dál.
...a tak dál.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ukazka (video) Aborym, o kterych jsem se zminoval vyse:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8&q=aborym
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8&q=aborym
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
ad Kurtizány- já je slyšel jen jednou- byli předkapela KoRnů- a z jejich vystoupení jsem slyšel hlavně bubny- je pravda, že byla T-Mobile dost mizerně zvukově vyladěná, ale znělo to jako kapela, která chce všechno zakrýt co nejsilnějším mlácením do bubnů....
Ale je pravda, že v konkurenci KoRnů by obstál málokdo
Ale je pravda, že v konkurenci KoRnů by obstál málokdo
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 29.1.2006 18:54, celkem upraveno 2 x.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No?necrotising_ píše: No... :)
A KoRni (a jejich fanoušci) uměj udělat na koncertě skvělou atmosféru, což též dělá mnoho.
Ale pokud je rád nemáš, tak na tomhle asi nesejde
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to subjektivní názor fanouška KoRnů...necrotising_ píše:Mne jen prastila do oci ta veta, ze na Korny ma malokdo :). Coz je podle me (necekane) blbost :).
Tvůj subjektivní je (stejně nečekaně) opačný, ale že by kvůli tomu ten můj byl blbost?
Nejsem si jsit, zda jde hodnotit u hudby i nějaká objektivní kvalita, ale kdyby jo, nebyli by na tom imho zle- minimálně to byla/je kapela, která nestojí na místě a snaží se přinést něco noivého, což se cení
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 29.1.2006 19:05, celkem upraveno 4 x.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: