Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Sevencreature: Až do dneška jsem neměl tušení, odkud tvůj avatar pochází, ža dneska jsem viděl to anime, ze kterého je. Opravdu drsný filmek...Zabití vojáka tužkou...8-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Málem jsem na to zapomněl - vřele doporučuju Yakitate!! Japan. Super seriál, Anime Empire má perfektní fansubs, které mám takový dojem netrumfne ani oficiální dvd release.

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s ... e&aid=2429
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj - mám to stiahnuté po aktuálnu epizódu ale ešte som sa na to nedíval a asi sa ani dlho nepozriem, keďže mám v pláne xy iných titulov.
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Jj, první epizody jsem viděl už někdy před rokem, ale zbytek jsem nějak odkládal. Rozhodně je to jedno z nejlepších anime, co jsem viděl - minimálně z toho důvodu, že je to příjemná změna od zaběhlých námětů (jo, sice se tam pořád soutěží, ale je to zajímavé). Super animace a ty vtipy :lol:

Tím chci říct, že se u toho člověk nenudí ani chvíli :-)

Paráda :-P

A co máš v plánu? (já chci dokoukat Wolf's Rain, Chrno Crusade - nějak na ně nemám náladu, a nic dalšího mě nějak nenapadá... jo asi Nadesico, ale na zbytek taky nemám čas :-? ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Mám stiahnutú mangu (Katsu!) - 600MB a ešte som ani nezačal, potom Gundam Seed (aby som bol v obraze), Neon Genesis Evangelion, R.O.D., Getbackers, Twelve Kingdoms, Suzuka a ešte nejaké - neviem čo skôr - pretože teraz hrám znovu BG2 a tak nič nestíham. :-? :lol:
182
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

To já na Anime koukám jak jsem tu už parkrát napsala na Inu Yashu.Jinak se moc nezajímám ale mangy jsou fajn
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Lerek píše:a znáte tedy někdo nějaký takový anime v prostředí WWII či jinak ujetý?
No o Hagane no Renkinjutsushi (Fullmetal Alchemist) lidi celkem tvrdí, že jim to připomíná fašistické německo (uniformy, vůdce, a tak...). Čili to můžeš zkusit :wink: Navíc je to jeden z nejlepších mainstreamových anime seriálů posledních let.

Edit: No potom je tam ještě jedno spojení s WWII (ale na to už budeš muset přijít sám - nebudu prozrazovat děj :wink:).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 30.1.2006 16:09, celkem upraveno 1 x.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

cool, velice ti děkuji
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

To skutočne pripomína - a film to zaklincoval úplne. ;-) FMA: Conquerors of Shambala.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Od jaké fansubové nebo dvd-ripping skupiny to máš?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja ani neviem - nechce sa mi vyťahovať DVD, na ktorom to mám napálené - sťahoval som to z boxtorrents.com - (ale neviem, či to bol ten istý, ktorý je tam teraz) - http://www.boxtorrents.com/details.php?id=128864&hit=1
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ok, díky. Na PsyKE jsem nikde nenarazil - možná to bude jen jeden člověk :-?

Jinak viděl jsi už Scryed?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj - zo začiatku nič extra ale neskôr sa to celkom zaujímavo rozbehne - taký lepší fighting anime.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Viděl jsi BECK nebo Tenshi na Konamaiki?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

BECK - 1 alebo 2 epizódy, ale nejako ma nezaujal - a ten druhý anime nie, nevidel - popis na animenfo nič moc nehovorí - hodnotenie má ale 8,4 takže to môže byť asi celkom dobré.
182
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“