lety do vesmír a světový mírMCZ píše:drake: ehm, trochu jsem se v tom ztratil: které dvě?
Trocha vědy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Já svým způsobem chápu oba názory. Sice jsem nečekal, že ho uslyším od MCZ, ale pravdou je, hodně lidí říka: "Proč létat do vesmíru, když nemáme pořádek doma. Tenhle názor je ale značně konzervativní. Například počítače před padesáti lety normálnímu člověku taky nic nepřinášeli...A jen tak mezi námi - co podle tebe umožňuje přenos internetového signálu, vysílání přes kontinent, mapování nebo např GPS?? Koně to asi nebudou...takže odpoveď je jasná MCZ - máš něco z toho, že létáme do vesmíru
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To bylo ovšem za co ?
Hezky od začátku: myslel jsem to tak, že kdyby záleželo na mě a já si mohl "vybrat", která vývojová větev přežije a já se stanu jejím příslušníkem, tedy, kým bych byl já i ostatní dnešní lidi od začátku (detaily pomiňme). Jistě by to byl ten mírumilovnější druh (potomci neandrtálců, cokoli, jen ne dnešní lidi
). Rozhodně bych neměnil "konfiguraci" - žebříček, ehm, priorit dnešních homo sapiens sapiens. Představa, že lidstvo přestane utrácet za hypermoderníultrabomby a začne je investovat třebas do umění a jiného duševního rozvoje sebe sama je samozřejmě zcela zcestná. A samozřejmě, obojí má svá plus i mínus, toho jsem si také vědom.

Hezky od začátku: myslel jsem to tak, že kdyby záleželo na mě a já si mohl "vybrat", která vývojová větev přežije a já se stanu jejím příslušníkem, tedy, kým bych byl já i ostatní dnešní lidi od začátku (detaily pomiňme). Jistě by to byl ten mírumilovnější druh (potomci neandrtálců, cokoli, jen ne dnešní lidi

Co takhle Den poté naživo? Nevím jak čtete Novinky.cz, ale http://www.novinky.cz/zahranicni/71137- ... labne.html
sice už trochu starší, ale aktuální
sice už trochu starší, ale aktuální
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: to už tedy moc aktuální informace nejni
Holt podle některých teorií zmrzneme kvůli Golfáku, podle jiných s eupečeme globálním oteplováním, podle jiných zmrzneme globálním oteplování, podle jiných se utopíme kvůli záplavám z globálního oteplování, podle některých tady bude všude oceán....
Nevím jak vy, ale já jedu ve středu do Prahy na zkoušku

Holt podle některých teorií zmrzneme kvůli Golfáku, podle jiných s eupečeme globálním oteplováním, podle jiných zmrzneme globálním oteplování, podle jiných se utopíme kvůli záplavám z globálního oteplování, podle některých tady bude všude oceán....
Nevím jak vy, ale já jedu ve středu do Prahy na zkoušku

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jak objevný článek... V lidovkách už se asi taky nudíAjantis_CG_thief píše:Vesmír vznikl v triliontině sekundy

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
to když se nudí redaktoři v Rudém Právusevencreature píše:Jak objevný článek... V lidovkách už se asi taky nudíAjantis_CG_thief píše:Vesmír vznikl v triliontině sekundy
http://www.novinky.cz/77540-.html
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Tak zas další chabý pokus o oživení tohohle tématu. Měli jste už někdy tu možnost zajít se podívat do technického muzea v Brně? Byl jsem tam včera a musím říct že už dlouho mě žádné muzeum nenadchlo tak, jako tohle. To nejlepší pak přišlo nakonec. Model černé díry
Scvhálně, dokáže si to někdo představit?