Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Co to je kuskus?Vampiria píše:Neumím. Zvládnu míchaná vajíčka, kávu, čaj, kuskus (i když, ten se nevaří a jen zalévá horkou vodou...proto ho jím pořádFirkraag píše:Vampiria:![]()
BTW, ty neumis varit??) a rýži. Špagety už ne

Ty zvladnes rejzi a spagety ne?

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- crovax en-vec
- Sigilan
ja mam blbou naladu vicemene zrovna ted, protoze s novym archandelem mi to opet, jak prekvapive, nevyslo. ale dala mi alespon malickou nadeji a i kdyz je mozna navni v ni verit, tak je to jedine steblo, ktereho se v tehle bouri muzu chytit. doufam, ze me udrzi...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To samé u mě. Lepší rodiče bych nenašelVampiria píše:alexa: Já ty svoje mám ráda a moc

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 31.1.2006 20:44, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- crovax en-vec
- Sigilan
rad bych se k vam pridal, ale nemuzu. jak rad bych vypadl z baraku...necrotising_ píše:Ja mam taky hodne v klidu mati... :).
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Co já bych dal za možnost promazávat disky.Frosty píše:Venku hnusně, v práci předělávat již 3x předělané, v dohledu několika hodinové zálohování a promazávání disků... moc nic
http://www.student.cvut.cz/view.php?cis ... 2004062902
Bod 1,2,3,4,10 splněn. Jinak mi držte palce, za hodinu jdu na zkoušku z Principy počítačů o kterých nevím vůbec nic, i když to čtu už třetí den.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hm, smazala jsem tolik dat...a pořád mažu...jo, tomu se u nás říká inventura+uzávěrka...ach jo, a ke všemu mě dohnal nějaký bacil...a ještě čtyři hodiny do konce prac.doby...takže se dopuji coldrexem, vitamíny a minerálkou s červeným...těžkej život...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...