Dobrá nálada I: Archív

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tak když se tu tak chlubíme - já v 9. třídě na ZŠ vyhrál MO v okresním kole :mrgreen:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Mno dobre teda.... Ja som bol 1. rocniku strednej 2. na olympiade z anglictiny. Prvy som nebol len preto, lebo to miesto si vydobil clovek, ktory isty cas chodil do skoly v Amerike. :cry:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Nechte už toho vychloubání s matematickými olympiádami! :hand: Nevidíte, jak Arthalion trpí? :-)

Arthalion: Nebyl to náhodou rodilý mluvčí? :wink: A nebyla ta škola v Americe? :wink: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

7c: Rozkaz!

Btw: už jsem vám psal, že jsem byl v devítce páty na Česko - Slovenské republikové Astronomické olympiádě? :twisted:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

sevencreature píše:Nechte už toho vychloubání s matematickými olympiádami! :hand: Nevidíte, jak Arthalion trpí? :-)

Arthalion: Nebyl to náhodou rodilý mluvčí? :wink: A nebyla ta škola v Americe? :wink: :lol:
Ano, prestante uz! Ja ani neviem co je to exponencialna rovnica. :-( :lol:

Nie, nebol "native speaker" ako sa hovori.. Ten clovek mi ukradol 1. miesto a ja si ho najdem... :twisted:
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Arthalion píše:Mno dobre teda.... Ja som bol 1. rocniku strednej 2. na olympiade z anglictiny. Prvy som nebol len preto, lebo to miesto si vydobil clovek, ktory isty cas chodil do skoly v Amerike. :cry:
Ale pro nas si vitez ty!!! :twisted:

BTW, nechces prelozit nejaky mod?
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Firkraag píše:
Arthalion píše:Mno dobre teda.... Ja som bol 1. rocniku strednej 2. na olympiade z anglictiny. Prvy som nebol len preto, lebo to miesto si vydobil clovek, ktory isty cas chodil do skoly v Amerike. :cry:
Ale pro nas si vitez ty!!! :twisted:
Sak samozrejme, s inym som ani neratal. :lol:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Já jsem nikdy nikde nebyl a nic jsem nevyhrál. A je mi to srdečně jedno :twisted:
K dobré náladě mi postačí, když ve čtvrtek ve 14hod SZČ budu aspoň něco říkat k otázce, kterou si vytáhnu v obecných dějinách :roll:
Už na mě padá celkem skepse...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis_CG_thief píše:Já jsem nikdy nikde nebyl a nic jsem nevyhrál. A je mi to srdečně jedno :twisted:
K dobré náladě mi postačí, když ve čtvrtek ve 14hod SZČ budu aspoň něco říkat k otázce, kterou si vytáhnu v obecných dějinách :roll:
Už na mě padá celkem skepse...
V klídku, když jsi s historií trávil tolik času :lol: :lol: :lol: , tak to dáš levou zadní 8-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit píše: V klídku, když jsi s historií trávil tolik času :lol: :lol: :lol: , tak to dáš levou zadní 8-)
Když ony jsou tam dost vágně formulovaný otázky, překrývá se to, k některým nejsou k sehnání materiály, je toho šíleně moc, navíc některý zzoušející je vysazen na právní stránku, jiný na stránku historickou...
No bude to vzrůšo :evil:
Ale díky za důvěru ;-)
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Ale Ajantisi, takhle věrnou partnerku už neseženeš, tak se jí drž. Nejlépe opakováním. :twisted:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

nuke píše: :lol: :lol: :lol: Nenarástli ti ešte chlpy na prstoch z nedostatku ťukania do klávesnice ?
Ee, pac sem prezival na stary 333MHz :)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Juchů - zítra mi začínaj prázdniny!
Sice je nejspíš celý promarním matikou a počítáním příkladů, ale budou celých 14 dnů, během kterých se zase vrhnu i na překlad a na Sekyru! Juchů :-D ! Juchů :-D ! Juchů :-D !

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

JO! JO!! JO!!! Právě jsem s morčátkem došla od veterináře a říkal, že je sice nemocné, ale bude v pořádku! Píchl mu dvě injekce antibiotik (morče značně ožilo), napsal mu nějakou mastičku a morče žije! JOOOOOOO!

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Neferit píše:JO! JO!! JO!!! Právě jsem s morčátkem došla od veterináře a říkal, že je sice nemocné, ale bude v pořádku! Píchl mu dvě injekce antibiotik (morče značně ožilo), napsal mu nějakou mastičku a morče žije! JOOOOOOO!
Huh, a kolik stály ty antibiotika? (nebylo by nové morče levnější?)
Žralok, který štěká, nekouše.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“