Dobrá nálada I: Archív
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ano, prestante uz! Ja ani neviem co je to exponencialna rovnica.sevencreature píše:Nechte už toho vychloubání s matematickými olympiádami!Nevidíte, jak Arthalion trpí?
Arthalion: Nebyl to náhodou rodilý mluvčí?A nebyla ta škola v Americe?
![]()

Nie, nebol "native speaker" ako sa hovori.. Ten clovek mi ukradol 1. miesto a ja si ho najdem...

- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale pro nas si vitez ty!!!Arthalion píše:Mno dobre teda.... Ja som bol 1. rocniku strednej 2. na olympiade z anglictiny. Prvy som nebol len preto, lebo to miesto si vydobil clovek, ktory isty cas chodil do skoly v Amerike.

BTW, nechces prelozit nejaky mod?
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
V klídku, když jsi s historií trávil tolik časuAjantis_CG_thief píše:Já jsem nikdy nikde nebyl a nic jsem nevyhrál. A je mi to srdečně jedno![]()
K dobré náladě mi postačí, když ve čtvrtek ve 14hod SZČ budu aspoň něco říkat k otázce, kterou si vytáhnu v obecných dějinách![]()
Už na mě padá celkem skepse...

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Když ony jsou tam dost vágně formulovaný otázky, překrývá se to, k některým nejsou k sehnání materiály, je toho šíleně moc, navíc některý zzoušející je vysazen na právní stránku, jiný na stránku historickou...Neferit píše: V klídku, když jsi s historií trávil tolik času![]()
![]()
, tak to dáš levou zadní
No bude to vzrůšo

Ale díky za důvěru

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Juchů - zítra mi začínaj prázdniny!
Sice je nejspíš celý promarním matikou a počítáním příkladů, ale budou celých 14 dnů, během kterých se zase vrhnu i na překlad a na Sekyru! Juchů
! Juchů
! Juchů
!
Sice je nejspíš celý promarním matikou a počítáním příkladů, ale budou celých 14 dnů, během kterých se zase vrhnu i na překlad a na Sekyru! Juchů

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
JO! JO!! JO!!! Právě jsem s morčátkem došla od veterináře a říkal, že je sice nemocné, ale bude v pořádku! Píchl mu dvě injekce antibiotik (morče značně ožilo), napsal mu nějakou mastičku a morče žije! JOOOOOOO!

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Huh, a kolik stály ty antibiotika? (nebylo by nové morče levnější?)Neferit píše:JO! JO!! JO!!! Právě jsem s morčátkem došla od veterináře a říkal, že je sice nemocné, ale bude v pořádku! Píchl mu dvě injekce antibiotik (morče značně ožilo), napsal mu nějakou mastičku a morče žije! JOOOOOOO!
Žralok, který štěká, nekouše.