Battle Isle Phase Four - Incubation and Wilderness Missions

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Battle Isle Phase Four - Incubation and Wilderness Missions

Příspěvek od sevencreature »

Takže hráli jste? Líbily se vám?

Pro mě to je jedna z nejlepších tahovek. Ani nevím, kolikrát jsem ji dohrál (a kolik hodin jsme strávili hraním po síti).

Jinak abych jen nemlátil prázdnou slámu - nejlepší co znám (ne že by jich do dnešní doby moc přežilo) stránka o Incubation je tahle (btw - ke stažení je tam toho poměrně dost :wink:):
http://scayra.free.fr/
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jedna z mála hier, pri ktorej nemusím rozmýšľať o hodnotení 10/10 - absolútna paráda - super misie, zbrane, nepriatelia - proste všetko. :-D
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jaká je vaše nejoblíbenější zbraň/věc ve hře?

Moje největší oblíbenkyně je Plasma Rifle - ze začátku mi přišla na nic, ale když se ji člověk naučí využívat k tomu účelu, ke kterému slouží, tak lepší zbraň nenajdete.

Jo a nejlepší věc pro mě bylo zjištění, že když jsem hrál na nejtěžší obtížnost poprvé ještě bez patche, tak tam byla taková milá chyba, která umožňovala, že vám pořád přibývaly zkušenosti za zabíjení nepřátel (pořád 1 exp za zabití). V té době jsem si ovšem myslel, že to je feature :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Silverbow
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silverbow »

Favourite zbran jednoznacne Double Fire. Lebo to ma cool zvuk... inak mam rad tie hlasky mojich marinakov, maju dzive hlasy... "So long!" :twisted:
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -

WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Hm, plasma rifle - nepochopil som jej použitie - čo presne máš na mysli správnym používaním - ja som mal asi najviac obľúbený grenade launcher a Multi-missile - s tým sa niekedy dali robiť perfektné viac-násobné kill-y. :-P
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Třeba krytí ústupu/postupu a hlavně zabití prakticky neomezeného počtu normálních nepřátel, pokud jsou v úhlu zhruba 90 stupňů před tebou :-) Asi nejlepší poměr ammo/kills co znám.

P.S. Zajímavé, že první mise ve WM jsou docela těžké a potom to jde do háje - prostě je tam omezený respawn - z děr přestanou poměrně brzo vylézat další nepřátelé :-?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

A ten secondary mode?
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Nezranitelnost? Co s ní? :wink: :lol:
Většinou ji používám na toho závěrečného bosse :-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ale nejaké praktické/taktické využitie? Mne to prišlo dosť neužitočné - a myslím, že sa rýchlo prehrievala alebo si to mýlim s laserom? Resp. ja som ju skúšal, ale nejako sa mi s ňou nedarilo tak som prešiel na lasery.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: U mně ji má vždycky alespoň jeden voják, jakmile je to možné (hmmm, najednou jsem dostal chuť zase si zahrát Incubation... Hmmm...). Přehřívá se docela dost, ale většinou stejně nepotřebuješ vystřelit víckrát než jednou za kolo - a je vymalováno. Navíc docela ubírá i potvorám s vysokým brněním.

Nevím, prostě je to má oblíbená zbraň :lol:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

V súvislosti s Incubation sa mi stala naozaj zvláštna vec - *prvýkrát* mi pomohlo zapnutie kompatibility so staršími Windows. :lol: Konečne mám čo hrať - ešte si musím nájsť tie vylepšenia grafiky a bude to super.
182
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

CrowX: Tobě to vážně pomohlo? :shock: Já to zkoušel a nic :cry: Ale ještě se tedy nevzdám - Incubation jsem pařil na 98 a to že mi nendou na xp mě pěkně štve.
Je to skvělá hra. Už už skoro zapadlo CD s ní do zapomění (po pár prvních neúspěšných pokusech o hraní), když jsem se dokopal k tomu ji začít hrát pořádně. Poté jsem u ní strávil taktéž hodně času.
A ten pocit když v ''jejich'' kole můj pajďulák rozstřílel třebas i 4 pavouky zbraní Double Fire...mmmm
aprop. kolik členů jste ve skupině měli? Já většinou tak 4 - 5
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Frosty: Já jsem měl ty vojáky, které získáš v misích (je tam jedno rozcestí, kde máš možnost vybrat si mezi dvěma a mezi jedním, mám dojem) a potom ještě dostaneš Mendela někdy ke konci. Takže celkem buď 5 nebo 6 (podle toho, jakou cestu jsem zvolil).
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Myslím, že 6 aj s Mendelom - to je optimálny počet vzhľadom k ich vývoju.
182
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

No jo vlastně - Mendel, na toho jsem nějak zapoměl. V tom případě taky asi těch 5 - 6. Já to při prvním hraní pojal jako UFO a vojáky jsem si ještě kupoval - :doh: záhy jsem zjistil, že takhle skutečně ne e :-)

A jaké se vám nejvíce líbily mise..? Mě asi ty okolo 1/2 hry. První dvojhlavňovka, plamenomet apod. - tam ty souboje byly asi nejvyrovnanější. Co mě na té hře taky bavilo, bylo kupř. nebezpečí přehřátí zbraně, nebo mnohdy dosti omezený počet střeliva...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“