Tak nemáš jíst u počítačeAjantis_CG_thief píše:U téhle diskuse by mělo být preventivní varování, že by se neměla číst při jídle!!! Už několikátý den se tu vyskytuje značně nebezpečný materiál, při jehož čtení jsem se teď málem udávil večeří![]()
a kourit by se taky nemelo... malem jsem se taky udavit kourem...Ajantis_CG_thief píše:U téhle diskuse by mělo být preventivní varování, že by se neměla číst při jídle!!! Už několikátý den se tu vyskytuje značně nebezpečný materiál, při jehož čtení jsem se teď málem udávil večeří![]()
Ajantis_CG_thief píše:KOFi: ehm, myslím, že do slečny nejni třeba investovat zase až tolik penězVe 20ti jim z né zkušenosti zase až tak o prachy nejde
Co přesně je podle tebe "nenáročná"?Frosty píše:... Jak říkám - zatím jsem žádnou 'nenáročnou' nepotkal...
Nenarocna je nerozmazlena zena s davkou racionalnosti a spetkou mudrosti. Nechce nove topanky, nechce hentie satocky, tamten zajazd, setri peniaze na dolezite veci. Taka by sa hodila ku mne, pretoze ja som schopny minut VSETKO za velmi kratky cas.alexa píše:no, to by mě taky zajímalo....jaká je ta nenáročná...?
No, osobně se cítím trapně, když za mě má někdo platit - vždycky jsme to měli udělaný tak, že si každej platí za sebe a jak stárnu, tak to dost často dopadne tak, že za mě někdo platí (nejčastěji teda nějaký kluk). Asi vzbuzuju kavalírské sklonyVampiria píše:Také by mne zajímalo, co je to nenáročná slečna![]()
Ale tedy - v životě by mě nenapadlo chtít po nějakém muži, aby sponsoroval moje výlety etc.to jsem jediná komu to přijde jako nechutné vysávání? Když něco chci, tak si to zaplatím. Mě úplně stačí, že když nemám na jídlo, tak chodím ke kamarádům na obědy