Prohlídka, antibiotika a mastička stály dohromady 91 korun českých, což by nejspíš stálo i nové morče - ale dokud žije tohle, tak se žádný kupovat nebude, i kdybych to léčení měla platit ze svýho.drake127 píše:Huh, a kolik stály ty antibiotika? (nebylo by nové morče levnější?)
Neferit píše:Prohlídka, antibiotika a mastička stály dohromady 91 korun českých, což by nejspíš stálo i nové morče - ale dokud žije tohle, tak se žádný kupovat nebude, i kdybych to léčení měla platit ze svýho.
No tak vidíš - já ti říkala, že to zvládnešAjantis_CG_thief píše:Poslušně hlásím, že jsem pře 75ti minutami dokončil zkoušku z Dějin oráva a států evropských zemí a USA, a to na nejlepší možnou známku, tj 1
Takže se tím mé zkouškové období ukončilo, bilance 1, 1, 2, 2...
Táhnul jsem si otázku 13- vývoj práva v Německu za nacismu (to by měl Lerek radost) a evropské monarchie středověku a raného novověku.
Takový skóre ti docela závidím (ehm vlastně ne, ale říká se to). Já zatím procházím tak akorát s trojkama a moje poslední zkouška z analýzy bude těžko lepší (jestli vůbec nějaká). Takže gratuluju. Jak dlouho se na jednu zkoušku tak asi učíš?Ajantis_CG_thief píše:Takže se tím mé zkouškové období ukončilo, bilance 1, 1, 2, 2...
A víš že ani ne? Nebudu se snažit do každý nemocný krysy cpát antibiotika. On i virus je živý tvor.Firkraag píše:Taky me to zarazilonecrotising_ píše:Neprijde mi moc hezke takto uvazovat o zivem tvorovi...drake127 píše:(nebylo by nové morče levnější?)
je vidět, že jsis na mě vzpomnělAjantis_CG_thief píše:Poslušně hlásím, že jsem před 75ti minutami dokončil zkoušku z Dějin práva a států evropských zemí a USA, a to na nejlepší možnou známku, tj 1
Takže se tím mé zkouškové období ukončilo, bilance 1, 1, 2, 2...
Táhnul jsem si otázku 13- vývoj práva v Německu za nacismu (to by měl Lerek radost) a evropské monarchie středověku a raného novověku.