Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
Tak jsem myslel, že mi nic nemůže zkazit permanentně špatnou náladu, ale zjevně ano. Nějaký z.......n používá moje jméno, adresu, číslo k mobilu aby si objednával věci který pak choděj mě(myslím,že jsem si opravdu neobjednal asi 20 triček a nějaký DVDčka).
PS: Nevíte co s tím?
PS: Nevíte co s tím?
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak, drakeu, došlo na tvá slova. Bude se kupovat nový morče. To starý přes noc umřelo.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis_CG_thief píše:Neferit: s tím morčetem upřímnou soustrast
Díky, ale teď už je to stejně jedno. Soudě podle polohy, tak umřelo nejspíš ve spánku, takže doufám, že moc netrpělo.Lerek píše:nechť odpočívá v pokoji
http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Drake jistě večer sestrojil figurku ve tvaru morčete a 20 minut pořed usnutím do ní píchal špendlíkem
Že by si pan doktor popletl injekce?
Každopádně bych zažaloval vládu ČR. Tím se nic nezkazí... jens e obávám, že to nejni právnická osoba 
A k blbé náladě- mé dnešní dlouho spaní bylo ohroženo už v 9 hodin opět zvukem vrtačky...
Naštěstí už jsem byl vzhůru, bo jsem šel spát ve 21:20

Že by si pan doktor popletl injekce?

A k blbé náladě- mé dnešní dlouho spaní bylo ohroženo už v 9 hodin opět zvukem vrtačky...

Naštěstí už jsem byl vzhůru, bo jsem šel spát ve 21:20

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
I v ČR? Podle mě je u nás odpovědný jen příslušný odpovědný pracovník. Jako když se v Carefouru oběsíte vánočními ozdobami, tak za to nemůže Carefour ČR, a. s., ale nějaký ten bezpečnostní technik, co tam tu výzdobu dával (schvaloval).Ajantis_CG_thief píše:No, dostávám se trošku na tenký led, ale můžeš zažalovat obchodní společnost, třeba Carrefour přeci, ne?
V Americe (a dalších) můžeš žalovat firmy normálně a tady se o tom myslím mluvilo v rámci nového trestního zákona, ale nevím, jak to dopadlo.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
v americe je bezne ze clovek zaluje firmu za to, ze si konzumaci cigaret znicil zdravi, protoze tam nepsali, ze to neni k jidlu:)drake127 píše:I v ČR? Podle mě je u nás odpovědný jen příslušný odpovědný pracovník. Jako když se v Carefouru oběsíte vánočními ozdobami, tak za to nemůže Carefour ČR, a. s., ale nějaký ten bezpečnostní technik, co tam tu výzdobu dával (schvaloval).Ajantis_CG_thief píše:No, dostávám se trošku na tenký led, ale můžeš zažalovat obchodní společnost, třeba Carrefour přeci, ne?
V Americe (a dalších) můžeš žalovat firmy normálně a tady se o tom myslím mluvilo v rámci nového trestního zákona, ale nevím, jak to dopadlo.
btw, mam blbou naladu.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu