Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Co já vim, tak Tactics upravuje "jen" SoA a Ascension upravuje ToB...
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

mám jen Tactics a ovlivňuje i ToB se podívej na seznam modů (Tactics - http://www.weidu.org/tactics.html)
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Tactic ovlivňuje ToB minimálně, jen ty Marching mountains a věci kolem WK, ale tam se dostanete i v SoA ;-) . No, ty obecný vylepšení bytostí tedy zahrnujou i ToB, ale ostatní jsou záležitostí jiných modů - obři - Imp. Battles, bossové - Ascesion + Oversight.
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

No může ovlivnit i Ohnivé obry. A s těmi pak není žádná legrace. Yaga-Shurův chrám je pak zdaleka nejtěžší dungeon ve hře (na insane obtížnost zvlášť), kam se hrabe WK.
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Velehal píše:No může ovlivnit i Ohnivé obry. A s těmi pak není žádná legrace. Yaga-Shurův chrám je pak zdaleka nejtěžší dungeon ve hře (na insane obtížnost zvlášť), kam se hrabe WK.
Jj, WK dělám už v SoA a bez problámu(téměř), ale obři jsou problém. Bez Jana bych je asi nedával. Ten vstup do dungeounu je mazec, nemít hromadnou neviditelnost, tak nevim, ale s ní se dá vyběhnout nahoru a na "boj" se aspoň připravit.
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

Tak mě napadá, jak zabítjet tolik obrů nějak stylově já to dal díky prstu smrti, neviditelnosti a taktiky rozděl a panuj, což není zrovna hrdinské a i tak jsem měl problémy, na férovku dám max. dva…. :oops:
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Jan - spleť a backstab...podpořený Imp. Hastem a hodne zrcadleníma, jinak by ses ukousal fireshieldem...Holt jediná slabina, že neviděj skrz. ;-)
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

Jsem ho neměl v partě, já ho moc na boj nepoužívám, se nemůžu s ním do nikoho trefit
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Raizen píše:Jsem ho neměl v partě, já ho moc na boj nepoužívám, se nemůžu s ním do nikoho trefit
Já dřív taky ne, ale kombinace Spleťe s Backstabem dělá divy. THAC0 může na mmt zvýšit Bless, ale i tak má bonus 4 za neviditelnost, navíc s 6 apr to jde...(Imp. Haste)
No a nakonec kombo Imp. haste, Timestop a Vražda je mazec
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Dnes som si stiahol Tactics, bo by som si chcel trošku (mno, vlastne poriadne) zavariť. Len by som sa chcel spýtať, či je to moc ťažké alebo brutálne ťažké???
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

No záleží na obtížnosti, kterou si zvolíš :-D ….obecně je to těžší, když sem si ho nainstaloval poprvé, tak jak sem byl zvyklej už ani nepauzovat, sem se to zas rychle naučil :twisted: …je to (s Tactics) mnohem zábavnější :lol:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj v normálnej hre netreba moc pauzovať, resp. nikdy som nemal potrebu nastaviť si automatickú pauzu na konci kola - s Tactics je to nevyhnutnosť. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

A ešte jedna otázočka - na aktivovanie Tactics musím spustiť novú hru? Bo počas mojej hry za zaklínača sólo som nejaké extra zťažené súboje nezaznamenal. A to som získal Planárnu guľu, porátal sa s Firkraagom... Len tak pre informáciu, hrám na obtiažnosti podľa pravidiel Ad&D.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Arronax: Nemusíš spouštět novou hru.

Jinak teď plním quest pro Naliu a nestačím zírat - ti trolové jsou v Tactics upravení trochu podivně ne? Především za ně dostávám dvojnásobek zkušeností - poprvé když upadnou do stavu "Dead" a podruhé když je v tom stavu zabiju... Divné. Ale co bych si stěžoval na přebytek zkušeností, že? :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

To je myslím tím posledním komponentem z Tacticu. Něco s trollama. Raději to neinstaluje, silnější stejně nejsou...
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“