Moderátor: sevencreature
Tak to já mu docela závidímMCZ píše:Neferit: zas takový "živočišný" vůl nejsem, ale prostě "hlupák", jo to slovo by tam sedlo lépe, jinak teda nezávidím tomu tvýmu kámošovi, kterej tu knihu napíše
.
Možná myslel, že vyšel třetí a proto se ptáLerek píše:Valgard: to si děláš srandu, když cesta krve má jen 2 díly
třetí díl Cesty Krve nevyjde nikdy - to řekl už v 97 sám spisovatel...Neferit píše:Možná myslel, že vyšel třetí a proto se ptáLerek píše:Valgard: to si děláš srandu, když cesta krve má jen 2 díly(a nabízí se otázka - kdo z vás dvou má teď mylné informace
)
Já třeba čekám na to, až vyjde poslední kniha z trilogie Rytířů noci od Komárka (už má totiž až příliš dlouhou pauzu). Docela by mě zajímalo, jestli ji má ještě vůbec v plánu
![]()
K Rytířům noci - oba dva zatím vyšlé díly jsem přečetla a nevím, co na ně mám říct; moje pocity z nich byly totiž značně rozporuplné a to nikoliv z kvality knihy, ale z jejího obsahu.Lerek píše: třetí díl Cesty Krve nevyjde nikdy - to řekl už v 97 sám spisovatel...
a jsou ti Rytíři Noci naprůměr nebo klasická hovnařina?