Far Cry
Moderátor: sevencreature
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Far Cry
Tak co hráli jste někdo?
Měl jsem možnost levně koupit originálku, tak jsem to risknul a imho to nebyly promrhané peníze. Jen co mi malinko vadí jsou vysoké nároky na systém, jinak je to v poho hra.
Měl jsem možnost levně koupit originálku, tak jsem to risknul a imho to nebyly promrhané peníze. Jen co mi malinko vadí jsou vysoké nároky na systém, jinak je to v poho hra.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Hral som to... imho veľmi kvalitná stireĺačka, ale nikto koho poznám to neprešiel. Tak isto aj ja. Hra je dosť dlhá a neskôr sa to dostáva do takého streotypu džungľa-dungeon-džungľa-dungeon... všetko vybiť niečo zničiť a zase zmena prostredia... grafika je veľmi pekná, hlavne tei vonkajšie prostredia, nároky na systém imho nie sú až také katastrofálne - mne na mojom šrote to išlo na skoro najnižších detailoch celkom pekne...
Hrateľnosť... no až na spomínaný stereotyp je to dosť dobré... ovládanie jednoduché, priamočiare... boje vyriešené dobre, AI nepriateľov občas hapruje, ale tiež to nie je zlé... celkovo tejto hre dávam 80%...

Hrateľnosť... no až na spomínaný stereotyp je to dosť dobré... ovládanie jednoduché, priamočiare... boje vyriešené dobre, AI nepriateľov občas hapruje, ale tiež to nie je zlé... celkovo tejto hre dávam 80%...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mě se právě hra hodně líbí po grafické stránce a dobře to tahám i na střední detaily všeho včetně vody, zvířat atd.
Hratelnost je imho dobrá a AI nepřátel jsem za tu chvilku moc neokoukal, takže zatím nevím.
Hratelnost je imho dobrá a AI nepřátel jsem za tu chvilku moc neokoukal, takže zatím nevím.
FarCry som presiel,ale nejaky hlbsi dojem vo mne ta hra nezanechala.Ako strielacka sa to dalo vydrzat.Obcas to upadalo do stereotypu...strielat,strielat a strelat.Ale co mam cakat od strielacky,ze ano... Co sa tyka grafickej stranky,moja Gf2 stacila akurat na to aby to vobec rozhybala,takze graficke orgie sa u mna nekonali.Celkovo ale hra splnila ucel.Na chvilu ma zabavila, presiel som ju, zapisal do zoznamu prejdenych hier a ide sa na dalsiu 

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Jj po grafické náročnosti se nemůže srovnávat s Riddickem.
Zrovna utíkám z lodi a docela mě tam překvapil ten vrtulník, ale nic co bych nezvládl.

Zrovna utíkám z lodi a docela mě tam překvapil ten vrtulník, ale nic co bych nezvládl.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Hmm...to mě právě naopak se Riddick sekal víc než Doom a při stejných detailech.
Yachiko: Tak jestli proti mě bude ještě něco horšho než vrtulník, tak na to se docela těším.
Yachiko: Tak jestli proti mě bude ještě něco horšho než vrtulník, tak na to se docela těším.

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Zatím se to dá, akorát trošku musím vypilovat stealth akce.
btw: Super nový avatar - jakto, že přišla změna?

btw: Super nový avatar - jakto, že přišla změna?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá hra - nádherná grafika, ostrov, nenáročné na systém.
A vcelku jednoduchá záležitost. Jediná věc, která mi dala trochu víc zabrat byl ten předposlední souboj a to hlavně z toho důvodu, že jsem si na začátku vzal špatné zbraně (tj. neměl jsem kulomet a sniperku).
Koveras: Ta koupě byl jeden z dobrých tahů
A vcelku jednoduchá záležitost. Jediná věc, která mi dala trochu víc zabrat byl ten předposlední souboj a to hlavně z toho důvodu, že jsem si na začátku vzal špatné zbraně (tj. neměl jsem kulomet a sniperku).
Koveras: Ta koupě byl jeden z dobrých tahů

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Koveras:
S "pilováním" stealth akcii to je trochu zložitejšie, ale s trochou cviku to ide... o to to je potom väčšia sranda. Aj keď na to "horší než vrtulník" stealth akcie nefungujú...
A nový avatar? No, starý ma už dosť nudil, nebol taký pekný... tento sa mi zdá omnoho lepší... thnx za pochvalu...
S "pilováním" stealth akcii to je trochu zložitejšie, ale s trochou cviku to ide... o to to je potom väčšia sranda. Aj keď na to "horší než vrtulník" stealth akcie nefungujú...

A nový avatar? No, starý ma už dosť nudil, nebol taký pekný... tento sa mi zdá omnoho lepší... thnx za pochvalu...