Družiny na Páteři světa
- dodo
- Sigilan
oki ale dost bolo srandi
tak v Iwd1 bi som rozhodne bral nejakho druida , ti maju v skutku velmo uzitocne kuzla , a mislim ze dabata o nich tu uz aj raz bola ; tak nejaki bojovnik , ja osobne mam najrdsej povolania v ktorich je dana postava jednoducho najnaj. takze bi som sa asi vikaslal na paladina a hraniciara a zobral bi som klasickeho bojovnika ; dalsou postavou bi bol mag ktori bi sa dal oznacit za akisi simbol moci kazdej spravnej druzini , no a najlepsie bi to bolo asi nieco so specializaciu, a teda nekromancer (i ked zase na druhej strane absencia skoli iluzia bi mohla bit az prilis tvrda rana takze bi mozno viac sekol nejaki ten povolavac) ; kazda poriadna durzina ma aj nejakeho toho zlodeja takze ja osbne bi som volil bojovnik/zlodej ; no a bez klerika to samozrejme nejde takz aj nejaki ten klerik bi velmi pomohol
takze ako bi to asi vizeralo???
bojovnik- clovek (mozno trpaslik , lebo ma vinikajuce zachrane hodi)
druid- clovek (to je u mna viac menej vec vkusu , i ked mozno ovela praktickejsi bi bol poloelf)
klerik-elf
bojovnik/zlodej- hobit
mag- clovek (zase vec vkusu , lepsi bi bol mozno elf , ale ti maju zase dost biedni viber specializacie)
je ti iba 5 postav ale zase na druhej strane jedna z tichto postav je multipovolanie , cize bi sa to malo dat celkom pekne prechadzat; problemom bi mohol bit zo zaciatku len jeden bojovnik , ale je tu aj klerik a takisto druid ; pri druidovi bi sa este dalo pouvazovat ci bi pre neho nebolo lepsie aspon nejake 3 urovne bojovnika abi mohol pozivat kovove zbroje a takisto abi mal 3 bodi v dovednosti na zbrane.
tot asi vse:)
tak v Iwd1 bi som rozhodne bral nejakho druida , ti maju v skutku velmo uzitocne kuzla , a mislim ze dabata o nich tu uz aj raz bola ; tak nejaki bojovnik , ja osobne mam najrdsej povolania v ktorich je dana postava jednoducho najnaj. takze bi som sa asi vikaslal na paladina a hraniciara a zobral bi som klasickeho bojovnika ; dalsou postavou bi bol mag ktori bi sa dal oznacit za akisi simbol moci kazdej spravnej druzini , no a najlepsie bi to bolo asi nieco so specializaciu, a teda nekromancer (i ked zase na druhej strane absencia skoli iluzia bi mohla bit az prilis tvrda rana takze bi mozno viac sekol nejaki ten povolavac) ; kazda poriadna durzina ma aj nejakeho toho zlodeja takze ja osbne bi som volil bojovnik/zlodej ; no a bez klerika to samozrejme nejde takz aj nejaki ten klerik bi velmi pomohol
takze ako bi to asi vizeralo???
bojovnik- clovek (mozno trpaslik , lebo ma vinikajuce zachrane hodi)
druid- clovek (to je u mna viac menej vec vkusu , i ked mozno ovela praktickejsi bi bol poloelf)
klerik-elf
bojovnik/zlodej- hobit
mag- clovek (zase vec vkusu , lepsi bi bol mozno elf , ale ti maju zase dost biedni viber specializacie)
je ti iba 5 postav ale zase na druhej strane jedna z tichto postav je multipovolanie , cize bi sa to malo dat celkom pekne prechadzat; problemom bi mohol bit zo zaciatku len jeden bojovnik , ale je tu aj klerik a takisto druid ; pri druidovi bi sa este dalo pouvazovat ci bi pre neho nebolo lepsie aspon nejake 3 urovne bojovnika abi mohol pozivat kovove zbroje a takisto abi mal 3 bodi v dovednosti na zbrane.
tot asi vse:)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Zatím hraju s tímhle složením:
bard
bojovník/klerik
bojovník/zloděj
bojovník
mág
Zatím mi to celkem vyhovuje
bard
bojovník/klerik
bojovník/zloděj
bojovník
mág
Zatím mi to celkem vyhovuje

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem začal hrát podruhé IWD2 a to s partou
Paladin Mystry- Aasimar
Ranger- Elf
Druid/Fighter- Člověk
Bard- Elf
Thief- Půlčík
Zaklínač- Aasimar
A zatím vypadá hodně silně, když vzpomenu, jaké problémy jsem měl minule s partou plnou drowů a podobných spešl ras...
Jen škoda, že jsem nesebral odvahu dát Thiefa Hlubinnému gnomovi :-/
Jo a hraju vždy zásadně se 6ti postavami.
(A ten dabing je tragický, toho vypravěče bych přežil, ale NPC... chjo
)
Paladin Mystry- Aasimar
Ranger- Elf
Druid/Fighter- Člověk
Bard- Elf
Thief- Půlčík
Zaklínač- Aasimar
A zatím vypadá hodně silně, když vzpomenu, jaké problémy jsem měl minule s partou plnou drowů a podobných spešl ras...
Jen škoda, že jsem nesebral odvahu dát Thiefa Hlubinnému gnomovi :-/
Jo a hraju vždy zásadně se 6ti postavami.
(A ten dabing je tragický, toho vypravěče bych přežil, ale NPC... chjo

- khadgar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Posledny krat co som hral iwd2 to bolo s partou
Bojovnik/Helmov Paladin - Aasimar
Mnich stareho radu - Aasimar
Bojovnik - stitovy trpaslik
Lathanderov knaz - Aasimar
Mag - tiefling
Zlodej - tiefling
Bojovnik/Helmov Paladin - Aasimar
Mnich stareho radu - Aasimar
Bojovnik - stitovy trpaslik
Lathanderov knaz - Aasimar
Mag - tiefling
Zlodej - tiefling
He who fights with monsters should look to it
that he himself does not become a monster.
When you gaze long into the Abyss,
the Abyss also gazes into you.
that he himself does not become a monster.
When you gaze long into the Abyss,
the Abyss also gazes into you.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tolik lidiček tu hraje IWD1, tak doufam ze taky instalujete Renovation. 
Zatím jsem to vždycky hrál a dohrál za čistý povolání.
P, R, C, T, M, B
F, R, C, B
F, M
D

Zatím jsem to vždycky hrál a dohrál za čistý povolání.
P, R, C, T, M, B
F, R, C, B
F, M
D
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.