crovax en-vec píše:tak ted me nasrali v riskuj. v prvnim kole bylo tema "slova s kovem". a sakra kde byla otazka: kdo je taky tezky typek, namakany magic ohakly v powerarmoru?
A jaké byly odpovědi?
No zřejmě nejsem až zas tak slavná osoba a do takových dalekých končin má osoba a hrdinské činy nezalétly.... LOL!
crovax en-vec píše:tak ted me nasrali v riskuj. v prvnim kole bylo tema "slova s kovem". a sakra kde byla otazka: kdo je taky tezky typek, namakany magic ohakly v powerarmoru?
To myslíš vážně?
Koveras píše: A jaké byly odpovědi?
No zřejmě nejsem až zas tak slavná osoba a do takových dalekých končin má osoba a hrdinské činy nezalétly.... LOL!
Třeba tam zalétl lim-lim a pustil si hubu na špacír
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
jna mel dneska naprosto blbou naladu. meli sme psat z chemie debilne tezkou pisemku. vsici byli naprosto vynervoany a nakonec to byl lehky jak zenska z Perlovky
=>nic neni tak hrozne jak se zda.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Zima zima a celý den hrozná kosa! Mám blbou náladu, protože jsem v tom hnusu dneska celý den dělal a zítra jdu taky, takže to moc na náladě nepřidá a železné konstrukce jsou ještě studenější...brrrrr. Tím si rozhodně nestěžuju na počasí, jen že jsem se líp neoblékl.
Koveras: no dneska nebyla ani tak zima, jako spíše vánice (a to bylo ráno v 6:00 docela teplo a klid). S dopravou to udělo své, ale naštěstí jsem se dostal domů a doufám, že se to zklidní.