Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jaké se vám líbí úvodní a koncové songy?

(píšu jen ty, co mě zaujaly nejvíc - třeba Wolf's Rain se mi taky líbí, ale neutkvěl mi v paměti)

Mně se hodně líbí tyhle - OP i ED (náhodné pořadí):

D.N. Angel
Condor Hero
School Rumble
Scryed
Witch Hunter Robin
Monster (i když mi při něm běhá mráz po zádech :anxious:)

OP:

Gakuen Alice
Chrno Crusade
Tsubasa Chronicle
Stellvia of the Universe
GitS SAC 2nd GiG
Yakitate Japan
Elfen Lied

ED:

Trinity Blood
Nadesico

Edit: .hack//Sign a Noir jsem vynechal, protože už ani nevím co mají za OP či ED, protože poslouchám kompletní OST :-?
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.3.2007 21:07, celkem upraveno 2 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

OS: Basilisk, jeden song z Naruto (neviem názov), GitS: SAC 1&2, Chrno Crusade, Bleach - Ichirin no hana a aj ten čo bol predtým, Blood+, Full Moon wo Sagashite, GTO (všetky), Rurouni Kenshin, Rahxephon

ES: podobne ako u OS, ešte Samurai Champloo, FMP: TSR.

Inak hack//Sign ma nejako vôbec nezaujal - a ešte sa som zabudol na Elfen Lied.
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Neviděl jsi náhodou Flame of Recca?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nie, možno v blízkej budúcnosti (resp. v ďalekej - ešte mám pred sebou minimálne 350 iných anime epizód a nejaké tie mangy naviac - a ešte hrám aj BG). ;-)
182
Liadeia

Příspěvek od Liadeia »

na registorvání jsem moc líná ^^;;;;;;
prostě potřebuju vědět jestli Rosette, Chrno, Stella a Asmaria přežili ^w^
a také jestli přežil Aion (bastard!!)
díky ^w^
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Liadeia píše:na registorvání jsem moc líná ^^;;;;;;
Je mi líto, ale do tohoto fóra mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Tzn. že jsi narazila na moji chybku v oprávnění fóra, za což ti děkuji ;-) - chybku jsem opravil :twisted:
Žralok, který štěká, nekouše.
Liadeia
Sigilan
Bydliště: říše Nitwittery, bydliště nestálé - stále na cestách
Kontaktovat uživatele:

tak už su registrovaná, no ^^;;;;

Příspěvek od Liadeia »

wah, už jsem se regla ;)
předtím mě v počítače vyhodila sestra, takže jsem to nějak nestihla...
no...hmmm, mohla bych se do téhle diskuze (anime a manga, to je moje ^^) nějak zapojit? ^^;

ah, ještě dodatek...nevíte někdo kde sehnat anime Chrno Crusade v Real formátu (rm, rmvb) ? AVI jsou na můj počál moc velké a torrenty nevedu...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj ja to mám tiež odtiaľ.
Azmaria prežila a stala sa sestrou v ráde, Rosette a Chrno nie, resp. áno, ale iba na chvíľu a Stella (žena, ktorá používala drahokamy?) - neprežila.
Aion - hm, zomrel a zároveň prežil - trošku mätúce, ale je to vysvetlené. (a bastard to teda je)

edit: 7c - sorry za spoilery - teda ak sa na to dívaš. :anxious:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Mně spoilery nikterak nevadí. Jsem člověk, který obvykle při čtení knihy neodolá, a přečte si někdy v průběhu posledních pár stran - aby zjistil, jak to s postavami dopadne :-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:lol: Podobne som na tom aj ja - ale iba niekedy (hlavne keď je kniha nudná, nech aspoň viem či stojí za prečítanie až do konca). Spoilery z anime mi nevadia už vôbec - bez toho aby som danú epizódu videl, mi to aj tak veľa nepovie.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Oznámení: Před několika dny (včera nebo předevčírem?) konečně KAA vydali Fullmetal Alchemist the Conqueror of Shamballa :-P

Takže pokud má někdo zájem vidět to v nejvyšší momentálně dostupné kvalitě a nevlastní R2 DVD (které má navíc chyby nebo spíš mušky v titulcích), má možnost 8-)
Liadeia
Sigilan
Bydliště: říše Nitwittery, bydliště nestálé - stále na cestách
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liadeia »

Rosette a Chrno zemřou???? sakra.....podle toho co jsem zjistila v manze oba přežijí....no, Rosette umře, ale pak ji apoštolové zase obživí...Chrno sice budejako sekaná a nebude mít ruku a ucho, ale pak dostane zpátky své rohy a přežije ^^;;;
snad jsem nespoilerovala...
btw,mooooc díky,konečně vím kdo to přežil ^^
äle Chrna je mi líto T_T

na to AVI se kuknu až se dostanu domů(momentálně jsem na počítači ve škole)a moooc díky za link ;)
a jde to přehrát na DVD přehrávači?jako normálně v televizi? můj počítač je moc slabý na to,aby mi AVI přehrával...a pokud to má víc než 225 mega , tak by to nezvládl ani druhý počítač^^;;;

moc se rozepisuju, snad to neva....
jen malý dotázek, vyradši mangu, nebo anime?já mangu, dá se líp sehnat ^w^
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Liadeia: Je mi to vcelku jedno - i když obecně se mi taky víc líbí manga (je to asi něco jako kniha a film :-) ). Na druhou stranu většina sérií, které čtu je momentálně rozjetá a člověk musí čekat na další díly.

Jinak je pravda, že se dá sehnat poměrně snadno - u nás vím alespoň o třech firmách, kde je možné mangu koupit. Dokonce na ni občas narazím i v náhodných knihkupectvích. Bohužel je ale častokrát docela dost předražená (ale liší se to firma od firmy - třeba ta samá manga, co někde stojí 200,- Kč stojí jinde 400,- :shock: - a to je stejný vydavatel, stejné vydání :roll: ).
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Teraz neviem - ak sú to divx-y a máš DVD prehrávač, ktorý zvládne prehrávanie divx súborov tak by si nemala mať žiadny problém - ja moc medzi mangou a anime nerozlišujem - niekedy ma iba u niektorých titulov štve že sa nedržia viac samotnej mangy.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

No ta Chrno Crusade co je ke stažení na tom linku je směska různých fansubových skupin - je tam XviD, DivX 5.0, nebo OpenDivX... Čili netuším - ale pokud je to alespoň trochu dobrý dvd přehrávač, tak by to jít IMO mělo :-? Ale s jistotou to říct nemůžu.
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“