Kuřáci & nekuřáci
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Taky nejsem dvakrát nadšený, když na mě na zastáce někdo vyfukne mrak kouře z cigarety, nicméně ten boj za "nekuřáctví" (třebas EU) mi přijde docela přehnaný, třeba nutnost nekuřáckých sekcí ve všech hospodách - neumím si představit jak někdo zavede nekuřáckou místnost v malé hospě o třech stolech na nějakem zapadákově, kde cizí-nekuřácká návštěva zamíří jednou za 20 let
.

Ne že bych to nezkusil, ale to je fakt dávno.
Zkrátka jsem na tom nikdy nenašel nic uspokojujícího, tak proč bych za to vyhazoval prachy.
Při svých příležitostných návštěvách náleven se snažím vyhledávat ty, kde se nekouří a nebo mají alespoň dobré odvětrávání.
A obtěžování nekuřáků kouřem považuji za velkou nehoráznost.
Zkrátka jsem na tom nikdy nenašel nic uspokojujícího, tak proč bych za to vyhazoval prachy.
Při svých příležitostných návštěvách náleven se snažím vyhledávat ty, kde se nekouří a nebo mají alespoň dobré odvětrávání.
A obtěžování nekuřáků kouřem považuji za velkou nehoráznost.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Black: Hřebíček není na kouření nic moc - znám zábavnější věc - žvýkání hřebíčku
Zábava pouze pro ty nejvytvrdlejší - vezmeš 15-20 (klidně víc, ale to už je stejně overkill) hřebíčků a kdo je vydrží žvýkat nejdelší dobu, dosáhne nirvány (no dobře, jenom na pár dnů ztratí chuť
).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Black
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
2seven: me staci normalni zvykaci tabak a je mi na bliti - cili NE dekuji... :D
2Firkraag: prodavaj je treba u nas u skoly... :P jinak ti vazne nereknu - ja to beru jen jako takovou chutovku takze si je bezne nekupuju... ale jinak jsou to DJARUMky a nej jsou cerny... - to kour z toho je jak cukr... to je az desny... :D
2Firkraag: prodavaj je treba u nas u skoly... :P jinak ti vazne nereknu - ja to beru jen jako takovou chutovku takze si je bezne nekupuju... ale jinak jsou to DJARUMky a nej jsou cerny... - to kour z toho je jak cukr... to je az desny... :D
Ticha kocka brehy mele...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Včera to bylo v pípšoubazaruWenom píše:Vzpoměl jsem si na vtip,nic extra,ale celkem se sem hodí:
Příjde chlap do trafiky a chce cigarety,zaplatí,chvilku se na ně díva a čte: Kouření může způsopovat neplodnost! Vrátí je trafikantovy a povídá s tou rakovinou už nemáte ?
Myslím že nějak tak to bylo.

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.