2 everyone:
HILFE!hééj lidi,jsem v pasti...dneska se mi asi podělala ramka,nevim co s tím...Asi takhle,potřeboval bych poradit:
Normálně zapnu kraxnu,načte ramku ok,naběhne os...mám ramcleaner 4.02 - ten se sám spustí a dělá místo,že ano,uvolňuje ramku...jde o to,že mám 2x512,podle os mám 91% volné paměti,jenže ramcleaner zjistí jen třeba 20mb!!!!!!!!!!volného,takže sám furt dokola a dokola čistí...to je v poho,to zaškrtím přes regcleaner,ale co s tou rampou???Zkusil jsem všechno...přeinstaloval jsem os a nic...ono totiž asi po hodině(co mám puštěný pc) se všechno zahryzne,naskočí tabulka :SYTÉM MÁ NEBEZPEČNĚ MÁLO VOLNÝCH SYSTÉMOVÝCH PROSTŘEDKů(paměti),chcete ukončit tuto běžící aplikaci?když dám ano,vše běží tak 5 minut v poho a pak zas nanovo,a až se dostanu jen k systray atp.tak zamrzne totálně celej...restart a zas faká tak hoďku v poho...
Sem myslel že mi odešla rampa,lae obě dvě??!!
Pak mi csm hodilo hláško cosi insuficient memory,win32api.dll execution failed?(tak nějak,cosi že nelze kvůli nedostatku paměti načíst ten .dll soubor)
Jak se přeinstalují ovladače na ramku?Existují vůbec?A kde ji mám hledat?nějak ji v systému nemůžu najít(ovl.panely)
Díkydíky moc,jestli někdo víte,co s tím...jenom ne format c:\s