Otázky k modům
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že je i tohle je mu jednoAssassin píše:Já to možná rozehraju znovu s ženskou. SoA+ToB a pomocí konzole si ho přivolám už na začátku. Nevíte někdo s jakýma rasama může mít romanci? Nebo jemu to jedno i co se týče rasy.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Môže dostať buď meč, alebo moonray - záleží od toho aké odpovede si v dialógu zvolíte - a na to aby sa romanca pohla (alebo aby dostal meč/moonray) tak v jednom prípade musíte s ním a s CHARNAME odísť od party, aby zostali iba sami dvaja (a myslím, že musí byť noc - teraz si ale nie som istý).
edit: tsuki-no-ken je vynikajúca zbraň, ale aj moonray je neuveriteľne deštruktívny, pretože funguje takmer na všetkých nepriateľov.
edit: tsuki-no-ken je vynikajúca zbraň, ale aj moonray je neuveriteľne deštruktívny, pretože funguje takmer na všetkých nepriateľov.

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přeložené readme - http://yenn.sigil.cz/ub-cz/readme_ub_cz.htmlTrandul píše:Mohl by mi někdo říct co dělá UB mod?
Nejaktuálnější verze češtiny - http://yenn.sigil.cz/ub-cz/decline.php
Naposledy upravil(a) yenn dne 9.2.2006 5:06, celkem upraveno 3 x.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yossarian: K v13 je jen readme, čeština je k v14 (několik Sarevokových replik jsem ještě nepřeložil, ale to ničemu nevadí, pouze zůstanou v angličtině).
UB v13 jsem ti poslal na mail, můžeš tedy vyzkoušet, zda byla čtrnáctka příčinou tvých problémů.
Edit: i readme je již ve v14, chybí jen překlad popisu Sarevokovy komponenty.
UB v13 jsem ti poslal na mail, můžeš tedy vyzkoušet, zda byla čtrnáctka příčinou tvých problémů.
Edit: i readme je již ve v14, chybí jen překlad popisu Sarevokovy komponenty.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Prosím všechny znalce Tacticu(sice jsem už párkrát dohrál, ale zatim jsem vždy jen přihlížel, jak nesmrtelnej Cernd vítězí) - jak na Faldorn??(Cernd na 12 lvl). Má nějak moc vrstev IS - Fire elem. měl 9x Faldorn imunní na oheň, ale furt žádnej dmg.
Zatím jsem zkoušel využít toho, že útočí jen na Cernda a zdrhat, přes neviditelnost vidí
.
Jinak ke druidům - sice je to rozdíl 3 úrovní, ale Faldorn má 10x tolik expů a oproti Cerndovi se 2 kouzlama 6 lvl., ona má 6 kouzel 7. lvl.

Zatím jsem zkoušel využít toho, že útočí jen na Cernda a zdrhat, přes neviditelnost vidí

Jinak ke druidům - sice je to rozdíl 3 úrovní, ale Faldorn má 10x tolik expů a oproti Cerndovi se 2 kouzlama 6 lvl., ona má 6 kouzel 7. lvl.
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?