SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Žádná smrt bez zaplacení :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

platba předem a poté prémie :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Killdozer píše:jak si vubec predstavujete smrt?
Věčnej pokoj, nevědomost, nebytí? asi tak nějak...
a hlavně žádný tunely se světlem na konci :twisted:
Třeba další život... vodznova ach jo, koho má bavit toho malýho člověka znova expovat :)
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

krokodile píše:a hlavně žádný tunely se světlem na konci :twisted:
S páskou s nápisem: "Konec tunelu dočasně mimo provoz" :-)
Killdozer píše:jak si vubec predstavujete smrt?
Krásná žena v poněkud skromnějším (odhalenějším) oblečku :twisted:
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Jak si představuju smrt? Ehm. Sandmanovská by nebyla marná, jelikož mi je podobná, takže by to bylo něco na způsob zrcadla 8-) jinak je fajna Smrtka z příběhů Fritze Chevala :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

ja osobne smrt chapu jako proste nebyti. jako treba stav, kdyz hluboce spite anebo to kdyz ste se este nenarodili... pro cloveka kterej si uvedomuje sam sebe je tezky si predstavit ze neni...(me se to povedlo:) prvne sem se docela desil, ale pak mi doslo, ze to neni tak hrozny 8-) )
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Já si smrt většinou moc nepředstavuju a doufám, že ona si dá ještě hodně na čas, než se přijde představit sama...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Koveras píše:
Koveras píše:Tak mě zajímá, když už se o tom hovoří: Byl už jste někdy někdo v této situaci?
Myslím tím v ohrožení života - přímo.
Když mi byly asi 4 roky, málem jsem se po převržení loďky utopil. Nebýt sestřenice, která plavala za pramicí, asi bych se nikdy nestal členem Sigil teamu 8-) (btw: mám pocit, že jsem u dna viděl kapra, ale nikdo mi to nechce věřit :-D )

Zajímavá příhoda, ovšem nikoli přímo život ohrožující, se mi stala během letních prázdnin. Nechtělo se nám dlouho čekat na vlak, pročež jsem se podél kolejí vypravili na další zastávku. Ovšemže jsme cestou procházeli také tunelem (odhadem cca 500 m dlouhým) a ani ne minutu po jeho opuštění jím projížděl vlak. Protože byl mezi kolejemi a stěnou dostatečný prostor, trochu mě mrzí, že jsme nevyrazili o pár minut později ;-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Nevim jestli jsem to tady já nebo někdo jinej už nepsal,ale zamlouvá se mi pojetí T .Prachetta -- ať se stane každýmu po smrti to, v co věří ;-)
vypité_oko
Sigilan

Příspěvek od vypité_oko »

já neumřu...až ovládnu svět,zaměstnám bičem ty nejlepší vědce světa,jež mne stvoří pomocí nanotechniky nesmrtelným... 8-) :twisted: 8-)
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Obrázek
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

heh, to ja sem jednou spadl ze zdi asi 2,5m vysoky, v letu sem udelal parakotoul a dopadl na zada:) paradne to bolelo, kdyz sem se probral. a ani me moc neprekvapilo, ze "kamosi" byli pryc. myslim, ze sem nebyl zas tak blizko smrti, ale to, ze sem pak mesic nemohl chodil(neco s pateri) mi prijde docela neprijemny...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

Draci doupe ponetu
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Myslím tím v ohrožení života - přímo
Mockrát, speciálně jako mladší verze, to jsem ohrožoval i své sourozence...
S těch zajímavějších - jezdil jsem na kynologický tábor, tam jsme si postavili houpačku - 3 sedmimetrové smrky nahoře svázané.. trojnožka. Jednou jsem se nechal rozhoupat až se jaksi trojnožka překotila, padala na mě... nevím kde se to vzalo, ale ustoupil jsem asi tak 3 kroky do mezery mezi dvěma kmeny a v pohodě to ustál. Nálada byla u ohně asi 5 minut na bodu mrazu :)
Další mě napadaj akorát takový blbbosti, jako když jsem v 8mi letech vylezl na silo (to s pšenicí) má to tak... nevim abych si nevymejšlel.... 40 metrů? nahoře jsem se málem pustil... Mamince jsem se to odvážil říct asi po 10 letech a stejně mě málem zabila....
Asi by toho bylo víc, jsem línej :twisted:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jako malé dítě jsem pořád padala ze stromů - a kupodivu to vždycky přežila :lol: :lol: :lol:

Představa smrti? :think: Myslím, že smrt je čistě relativní pojem - prostě je to jenom přechod do jiné existence; do jiné dimenze, sféry... :-D
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Relativna je tiez otazka ako si predstavujete smrt ;) (ak samotny okamih smrti, tak pekne po pratchettovsku nech si po mna pride Smrt osobne 8-) )
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

krokodile: divoke detstvi, ze? ono clovek si v deseti ani moc neuvedomuje jak hazarduje se zivotem. a nestiha se divit, kdyz o nej prijde:)..

Draci doupe ponetu
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“