Neferit: já kdysi v mládí viděl Draculu a ten se mi líbil fakt hodně...
Ale pak jsem měl tu pochybnou čest navštívit Jesus Christ Superstar a od té odby už muzikály moc nemusím...
Jenže když oni tady v těch muzikálech hrají/zpívají poříd ty stejné ksichty, které nemůžu už ani vidět
Ajantis_CG_thief píše:Neferit: já kdysi v mládí viděl Draculu a ten se mi líbil fakt hodně...
Ale pak jsem měl tu pochybnou čest navštívit Jesus Christ Superstar a od té odby už muzikály moc nemusím...
Jenže když oni tady v těch muzikálech hrají/zpívají poříd ty stejné ksichty, které nemůžu už ani vidět
Proto se na muzikály nedívám, jenom je poslouchám
Jinak si taky velice ráda poslechnu i Klíče. Parádní folková skupina. "Třináctka", "Kousek lásky", "Malý rytíř", "Omnia vincit amor" a další jsou prostě paráda
Hmmm…a co nějakej ROCK a trochu klasiky jako Deep Purple, Hendrix…
Jinak z těch novějších Silverchair, Metallica (starší alba), Audioslave to je asi nejaktuálnější…
Já "neopunk" taky nemusím a muzikály už vůbec ne...až na dvě-tři výjimky a Dracula mezi ně opravdu nepatří a teď jsem se doslechla, že se udělal muzikál z Obrazu Doriana Graye to je vážně na lynč
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Raizen: zavedls sem 2 problematické pojmy- "klasika" a "novější"
Ale starší alba od Metallicy se mi též celkem líbí (narozdíl od novějších)- Masters of Puppets, Ride the lightning a obzvlášť And justice for all
ad Dracula- já ho viděl ještě fakt malinkej, to se člověku líbí leccos
Sem myslel klasika jako 60tý léta….ta Metallica je taky „klasika“, ale furt hrajou, tak sem to tak nebral….jj, Masters of Puppets, And justice for all a ještě Metallica ty jsou nej
Neferit píše:Jinak si taky velice ráda poslechnu i Klíče. Parádní folková skupina. "Třináctka", "Kousek lásky", "Malý rytíř", "Omnia vincit amor" a další jsou prostě paráda
Jj, ty mám taky rád
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Metallicu nesnáším ten Heatfieldův umečený hlas nemůžu vystát asi to máme v rodině, bratr kdysi koupil lístky na Metallicu jen kvůli předkapele Alice in Chains a potom, co dohrála, se sebral a vypadl
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ad Metallica- Unforgiven je uzasna, Nothing Else Matters taktiez (aj ked klip... mno...), Enter Sandman perfektna, ale z albumov mozem jedine Ride The Lighting....
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Hmm a momentálně mi tu hrají už asi potřetí dnes Deine Lakaien - Acoustic