Blasfémie a svoboda slova
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- vypité_oko
- Sigilan
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, to je celkem fakt, ne?vypité_oko píše:NIKDE v bibli není psáno,aby šířili víru mečem a násilím,tak jako v koránu,aby utlačovali ženy
Počkej, napiš co si myslíš o IslámuAjantis_CG_thief píše:ad tvůj názor na Islám- "zíííív", evidentně o jiný názor, než máš, nestojíš, já už se toho tady o Islámu napsal ažaž, takže to dál komentovat nebudu.

Já jsem tedy nějak ztratil důvěru v to, že je Islám náboženství míru (a, uhm, lásky - i když to o něm asi nikdo netvrdí, což?) - alespoň po přečtení toho anti-islámského a pro-islámského webu.
Tím ale netvrdím, že nemám rád muslimy nebo něco takového

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vypité_oko:

K tomu tlačování žen- Korán jak to jde apeluje na muže, aby si žen vážili, chovali se k nim spravedlivě a starali se o ně. Akorát neuznává nějakou rovnoprávnost- tu ale neuznává ani Bible, to je tou dobou, kdy byly obě knihy napsány. Ostatně v domáctnosti je role ženy v muslimských zemích hodně silná, prostě tam dodnes zůstalo to, že "každý má svou roli", jsou holt těch 600 let pozadu.
Sprosté slovo tam nejni ani jedno, ale myslím, že nejni seriozní ani slušné začínat debatu takhlevypité_oko píše:si upad,ne?Četl si to vůbec???...eh...asi ne,že.

K tomu tlačování žen- Korán jak to jde apeluje na muže, aby si žen vážili, chovali se k nim spravedlivě a starali se o ně. Akorát neuznává nějakou rovnoprávnost- tu ale neuznává ani Bible, to je tou dobou, kdy byly obě knihy napsány. Ostatně v domáctnosti je role ženy v muslimských zemích hodně silná, prostě tam dodnes zůstalo to, že "každý má svou roli", jsou holt těch 600 let pozadu.
2 vypite oko: To co si napsal o bibli ve vztahu k zenam lze všeobecně považovat za relativně pravdive.
Ale co se týče faktů jsi úplně mimo.
Přesněji ta dvě jména, která zmiňuješ figurují v úplně jiných příbězích.
Takže přiště raději nikoho nenapadej, že Bibli nečetl, když i tvá pamět je krajně děravá.
Ale co se týče faktů jsi úplně mimo.
Přesněji ta dvě jména, která zmiňuješ figurují v úplně jiných příbězích.
Takže přiště raději nikoho nenapadej, že Bibli nečetl, když i tvá pamět je krajně děravá.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, já si z bible (kromě Zjevení Janova) pamatuji např. hlášku ze starého zákona - když žena porodí, je nečistá a žádný muž se k ní nesmí přiblížit po dobu 3 týdný, pokud se jí narodil chlapec a po dobu týdnů 6, pokud to byla dcera. To mi jako extra uctivé k ženám nepřijde 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jenze tam se to nebere jako priblizi jako priblizi, ale jako ze s ni nesmi spat. takovych pripadu je vic. clovek se omyje a je necisty do vecera. musite si uvedomit, ze je to text psany nekdy v prvnim az druhem tis. pr.n.l.Vampiria píše:Hmm, já si z bible (kromě Zjevení Janova) pamatuji např. hlášku ze starého zákona - když žena porodí, je nečistá a žádný muž se k ní nesmí přiblížit po dobu 3 týdný, pokud se jí narodil chlapec a po dobu týdnů 6, pokud to byla dcera. To mi jako extra uctivé k ženám nepřijde
a zpatky k mohamedovi: je pitomost, kdyz je doba "boje proti terorismu" a i arabske staty sou jaˇxtaˇx klidne, a nekdo udela karikaturu mohameda a dela z neho teroristu. to je asi jako kdyby nekdo delal ze svatyho vaclava skinheada.(lepsi prirovnani me nenapadlo). jako co je moc, tj moc.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Celkově se divím, že se vůbec mohli rozmnožovat - páč žena je snad pořád kvůli něčemu nečistáVampiria píše:Hmm, já si z bible (kromě Zjevení Janova) pamatuji např. hlášku ze starého zákona - když žena porodí, je nečistá a žádný muž se k ní nesmí přiblížit po dobu 3 týdný, pokud se jí narodil chlapec a po dobu týdnů 6, pokud to byla dcera. To mi jako extra uctivé k ženám nepřijde

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
cim to, ze od tebe me to ani neprekvapujeLerek píše:náhodou svatý václav jako skinhead je docela vtipná představa

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
už i islámští hackeři útočí: http://pctuning.cz/index.php?option=com ... 67#newska1
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Lerek- nie som proti tebe v opozicii, resp. nemam nic proti tebe, ale niektore tvoje nazory su mi... protivne ;)
Naposledy upravil(a) Elessar dne 15.9.2006 22:00, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
To zase asi celkem v pohodě.Neferit píše:Celkově se divím, že se vůbec mohli rozmnožovat - páč žena je snad pořád kvůli něčemu nečistáVampiria píše:Hmm, já si z bible (kromě Zjevení Janova) pamatuji např. hlášku ze starého zákona - když žena porodí, je nečistá a žádný muž se k ní nesmí přiblížit po dobu 3 týdný, pokud se jí narodil chlapec a po dobu týdnů 6, pokud to byla dcera. To mi jako extra uctivé k ženám nepřijde

P.S. Tenhle semestr jsem chodil na přednášku "Dějiny rodiny", ale fakt mě nenapadlo, že to tady využiji.