Prípadný 1. slovenský Sigil zraz
Moderátor: yenn
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mne 18. feb. vyhovuje, tr. predpokladam
ja poznam Zilinu asi tak dobre, ako klasicky Newyorcan historiu Slovenska ... cize trocha rad a stuchancov by bodlo ()
a este hodte podnik, pridem na dzusik (pivo-nechuti, kofola-bublinky
, borovicka-nehodi sa ... )

ja poznam Zilinu asi tak dobre, ako klasicky Newyorcan historiu Slovenska ... cize trocha rad a stuchancov by bodlo (
Kód: Vybrat vše
www.atlas.sk
a este hodte podnik, pridem na dzusik (pivo-nechuti, kofola-bublinky

End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Este raz otazka, aky podnik si predstavujete? Pizzeria? Restauracia? Kaviaren? Nech trochu zasondujem.... btw skuste pozriet na http://www.zilina.sk....
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
18.feb. mam volno,ale musim sa este spytat sefa ci si pre mna volaco nepripravil,lebo minuly mesiac som bol 20 hod. v podvykone
.
Ale keby som prisiel tak by som urcite neostal do vecera,lebo 19.feb. robim od rana(takze pozivanie alkoholu u mna by bolo velmi obmedzene ... aj ked to asi nie je hlavna napln zrazu
).14.feb. budem vediet na com som a poviem ci prijdem alebo nie. Kde by sa to konalo?Zatial tu nepadli ziadne konkretne navrhy.Ja osobne som nefajciar, ale nevadi mi ak sedim medzi fajciarmi,som prisposobyvy (viac-menej), takze to kludne moze byt aj zapluvana krcma 

Ale keby som prisiel tak by som urcite neostal do vecera,lebo 19.feb. robim od rana(takze pozivanie alkoholu u mna by bolo velmi obmedzene ... aj ked to asi nie je hlavna napln zrazu

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron